~Familjen~, ~Härligt~

Trevlig kväll~

Idag fyller min svärmor 65 år! Det har vi (Veronica, Mattias, R & jag, Sara, Noel,Beckis, Simon, Max, Ellie, Ebba & Victor) firat genom att ”lura” henne med att R & jag skulle laga mat och äta hos oss, men i själva verket hade vi bokat bord på Astrids i Mälarhöjden. Fast vi bor så nära så har vi aldrig ätit där, men hört väldigt mycket gott om mat och råvaror och service. Så lite chansning ändå från vår sida!

Maten var superb! Jag tror alla var nöjda faktiskt! Och eftersom jag är lite av en nörd var jag tvungen att fota min mat ”såklart”, och har inte hunnit få alla andras bilder, så min och Saras mat får ni titta på 🙂

Jag tog till förrätt ”Grillad getost med rödbetor, pinjenötter och honung” 

Det var faktiskt helt underbart gott! Första gången jag ätit något sådant, och jag överasskade mig själv med att våga testa något helt otippat för mig! Det var verkligen en god matupplevelse! 

Till huvudrätt tog jag ”Fiskgryta med smak av citron och chili med vitlöks & chili aioli, krutonger”

Är inte världens bästa fotograf, men om jag kunde dela den smakupplevelsen med er så skulle ni förstå, det här var den godaste fiskrätt jag någonsin ätit! Buljongen/fonden smakade så gott, fisken föll isär, aiolin i…. ”Suckar”… Det var lite av en munorgasm faktiskt! Jag satt och mumsade och hummade för mig själv borta hos mig och njöt

Sara tog ”Astrids köttbullar med potatispuré, gräddsås och rårördalingon & pressgurka”

Dom är typ ”Kända” för sina köttbullar, så jag är glad att Sara tog in den rätten så jag fick smaka! Det var verkligen kvalité och kärlek i maten, gräddsåsen hade fått koka länge och var mums!

Tror Maud, Veronica & Mattias, Robert & Rebeca tog ”Bogfile med rödvinssky” men har inga bilder men dom verkade alla nöjda & glada med maten. Noel & Simon tog varsin pommes skål, Max och Ellie varsin pannkakor. Max åt nästan hela sin portion. 


Min fina bordsherre vid vårt bord! Den här grabben imponerade i sitt bordsskick och sitt beteende på restaurang. Det kan ju lätt bli lite uttråkat att sitta och äta ute med vuxna som tar tid på sig.. Men det märktes inte på Max. Ebba hade det värre.. Så trött så hon fick flaska och somnade bredvid R under varmrätten. Iof skönt för oss vuxna! 


Och här har vi ju födelsedagspinglan iklädd vitt på sin 65 års dag, med Ellie & Veronica oxå med på bild!


Supertrevlig och mycket GOD kväll som vi avslutade hemma hos Maud med tårta, kaffe, te och havrebollar! 

Nu är magen så lycklig och jag ska ta och läsa och sen sova..

Just ja, slemproppen börjar ge vika upptäckte jag på toaletten, så nu är det nog inte många dagar kvar innan Baby5 anländer.. Hoppas jag! 

Nä, natt natt! SovGott! 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s