~Känslan idag~, ~Men USCH~

18 oktober 2016~

Bf är här och är snart passerat! Så kan nu säga att jag är på övertid! Igen! 

Åkte och storhandla basvaror idag, köpte hem ersättning, blöjor och våtservetter, köttfärs, potatis osv. När vi gick på City Gross hade jag så djävulskt ont så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen.. Hoppades lite på att det var startskottet på förlossning, men när vi kom hem la jag mig på soffan, somnade och vaknade vid 14.45 av att R väckte mig. Skulle hämta Smarre på dagis och sen åka till hans första tandläkarbesök. När jag gick hemifrån hade jag lika ont igen, så hela dagen har bara gått i smärtans tecken.. Det bara måste vara dags snart

Max var jätteduktig hos tandläkaren. 10 tänder uppe och 10 tänder nere. Att vi ska försöka få bort nappen snart kunde tandläkaren rekommendera, och att borsta tänderna efter kvällsflaskan. Annars var han godkänd faktiskt :). Han fick en ballong och en påse med ett litet ritblock, tandborste, tandkräm & info till den vuxne. Han var väldigt stolt och mallig när vi gick därifrån. Såna här saker är ju milstolpar i ens barns liv, och det känns lite i hjärtat när han nu haft sitt första tandisbesök.. Snart är det Ebbas tur och livet går bara för fort

Imorgon har vi Mvc. Måste se till att få min sjukskrivning förlängd, jag klarar inte av några vanliga sysslor i vardagen. Det gör ju så sjukt ont i bäckenet.. 

Sara har varit hemma & förkyld måndag och idag. Imorgon skulle hon ha gått men så skulle jag kolla hennes hår efter löss (skolorna har vissa veckor som man ska göra avlusningskoll på sina barn, för att minska problemet med löss i skolorna) och självklart hade hon löss!!! Jag har knappt misstänkt det, så det vara ju jävla flax att jag hade Linicin hemma, det vara bara att köra i den, låta den verka, sen in med både henne och mig i duschen så fick jag sitta där och avlusa och luskamma hennes lååååånga och tjocka hår! Det tar sin tid att lusa av henne.. Och den där oljan!! Hatar den!! Brukar annars köra med ett medel som torkar under verkningstiden, så mycket lättare att tvätta ur, oljan tar 4-5 omgångar med schamponering och det blur ju i slutänden svindyrt! Men nu är det gjort och jag hoppas at lössen fattar att de inte är välkomna tillbaka! 

Ikväll kommer Dicte på tv! Jag vet inte varför, men det är nog det enda danska programmet jag gillar! Blev så ledsen när han polisen dog, det var så oväntat… 

Nä, nu ska jag ta och se slutet på ”Hela Sverige bakar” och kanske få till en kopp te till.. Men är så trött så det känns som att jag ska somna närsomhelst. 

Ha det bäst! 

Puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s