~Bara jag~, ~Helt Galet~

Nu ska jag kriga för min familj~

Ni kommer aldrig att tro det, eller Jo, ni kommer tänka ”Nu är hon igång igen och inget kommer att hända” och det är helt okej!! Jag tänker bara inte sitta på mitt arsle och ge upp även om jag sista tiden inte velat annat än at Ge Upp

Vår granne ovan har köpt hus! Det innebär att en 3a blir ledig! I porten bredvid oss bor en familj i en 5a som vill ha en 3a och en 1a. Finns även en kvinna i vår port som bor i en 1a och hon vill ha en 3a! 

Vilket innebär att hon med 1an kan ta vår 3a, familjen i 5an får den andra 3an och en 1a till sin äldsta dotter!! Nu har jag inte all info ännu, om när dom ovan ska flytta ut osv. Men skulle prata mer med henne imorgon och få lite mera svar, och när jag vet datum, kan jag börja röja runt bland grannarna och försöka få till flera internbyten som förhoppningsvis kan göra många hyresgäster nöjda! Vore inte det helt jävla fucking underbart???

Jag vet att ingenting kommer att gå som jag vill, men hoppet ÄR det sista som lämnar människan, så även mig, och jag kan inte bara ge upp. För om jag gör det, då kan jag lika gärna avsluta hela mitt liv, här o nu, för vi klarar inte att bo såhär längre! Det går inte! Ingen mår bra! Jag som redan är lite skör psykiskt, kommer snart gå in i ett svart hål och inte komma ut därifrån igen.. Så just nu kämpar jag hellre liite för mycket en gång för mycket än att inte göra någonting. 

Vi har ett erbjudande på en 4a i Gnesta, hyran på 7700:-, men med bensin och hyra hamnar vi på ca 15000:- i månaden, och det är utöver mat, försäkringar, räkningar osv och det känns ju inte rimligt.. Vi måste kunna leva oxå! Sen är en 4a fortfarande för litet för oss. Vi måste ha minst en 5 rummare. 

Jag var bara tvungen att skriva ner mitt lilla projekt som jag nu ska ”pula” med! Sen vore det helt magiskt om min planer går i lås, men tro mig, jag vet att det inte kommer att bli lätt, jag är inte naiv! Jag vet att det inte kommer bli något byte.. Men värt ett försök iaf..

Ikväll var vi över hos R’s kusin Nina och hennes man Christian och tog en kaffe och juice. Meningen var att bara Max skulle leka en liten stund, men Ebba gick in som om hon ägde stället och då bjöds vi in på en kopp fika! Pratade lite, ungarna lekte, faktiskt riktigt trevligt att inte bara sitta hemma! Och sen är Nina & Christian sååå trevliga, så det var väldigt mysigt! I deras fina stora femma 😬

Ha en fin kväll och hoppas inte fullmånen stör er sömn allt för mycket! 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s