~Känslan idag~, ~Men USCH~, ~Tråkigheter~, ~Varför~

”Blev fred innan jag godkänt det”~

Som jag skrev i tidigare inlägg.. Det blir ingenting av några av mina planer..

Varför köper man hus men väljer att inte säga upp sitt hyreskontrakt? Varför ska alla jävlar hyra ut i andrahand och fula sig när man vet vilken bostadsbrist det råder och hur svårt det är att få tag på större lägenheter i dagsläget? Varför suger hela världen hästballe just nu? 

Det där svarta hålet jag nämnde.. Ni kanske hittar mig där..

Hej då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s