~Bara jag~, ~Känslan idag~, ~Tråkigheter~

Vad händer~

Behöver skriva av mig.. Både uppåt & neråt.. Jag mår så sjukt dåligt psykiskt! Idag har tårarna sprutat till o från hela dagen.. Den som känner mig vet att jag inte gråter.. Värst blev det när R råkade tappa het ost från hemgjord pizza på min hand.. Världen rasar, allt blir svart. Jag har ingen ork, ingen livslust, inga känslor (förutom de negativa), ligger i sängen, orkar knappt gå o kissa, ingen matlust, maten växer i munnen.. Vad händer? Vad ska jag göra? Varför? 

Jag skakar i hela kroppen, darrar lixom på insidan, minsta lilla sak får mig att stortjuta..

Det är säkert så här det ska vara, gravid med 5an, Ebba gallskriker nätterna igenom, jag får inte sova, noll support från R, panik över boendesituationen, ångest över livet, ångest över hur allt ska funka, bli, vad göra.. Vad fan kan en göra? Hur mycket ska En kunna göra? Har inget förtroende för psykiatrin, dom ger mig bara tabletter & jag tror inte att det är vad jag behöver just nu.. Fast vem är jag o säga vad som hjälper mig. Inget jag gjort hittills verkar ju funka.. Känner mig så nära att bara ge upp. Att bara lägga av.. 

Hej då..

En reaktion till “Vad händer~”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s