~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Familjen~

Landet~

Är på sköna gröna landet! Idag har det dessutom varit grymt väder, men det har inte blivit något bad för mig idag.. ”Ännu”…

Just nu är alla stora barn ute med R & M på sjön i båten. Ingen aning om vart dom åkt eller när det tänk komma tillbaka. Det återstår att se! 

Jag sitter ute på altan, dricker te & njuter av syrsornas läte och tyvärr en irriterande vattenpump som brummar! Men iaf inga moppar, tunnelbanor eller fulla ungdomar som skränar. Det är så lungt och skönt! Ebba som inte viker från min sida, somnade i en stol bredvid mig 💜


Fyllde upp lilla poolen idag och både Max & Ebba har badat hela sig minst 2-3 ggr idag! Helt underbart att se barn & glädjen att leka med vatten! 


Nu har jag ingen bra bild på när de just badar, min telefon håller på att muppa ur.. Touchen strular, id-igenkänningen strular, fokuseringen på kamran funkar ibland. Dags att uppgradera telefonen, men jag vill ändå vänta tills iPhone 7 kommer. Känns dumt att byta till en iPhone 6 nu när 7an snart är här.. Lyxproblem deluxe ”i know”… 

Annars så är nog allt bra.. Fick ett rejält sockerfall idag, äter för dåligt. Får i mig frukost o inget mer innan middagen vid 18 tiden. Mådde riktigt piss idag.. Mådde illa, svettades, skakig i hela kroppen. Det var hemskt! 

Nu måste jag bära in min dotter innan myggen kalasar för mycket på henne! 

Puss! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s