~Härligt~, ~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

”The Family”~

Vilken ASGRYM serie!! Bara för snålt med avsnitt, 12 var inte nog, och slutet är ju som gjort för minst 12 avsnitt till! Den har varit en fröjd att följa verkligen.. Rekommenderas starkt! Spänning, kärlek, död, familjehemligheter, familjesammanhållning på både gott o ont, hemligheter, svek, lögner, sex, äckliga pedofiler, råhet är bara lite av det jag kan säga om serien..

Idag var jag på mvc, Södermalms barnmorskor, träffade en väldigt trevlig finsk barnmorska. Mitt blodtryck låg bra, lågtryckare som jag är, järnet var för lågt, hjärtljuden på 139, och magmått 28 cm. Nästa tid är 19/8. 


När vi gick från mvc brakade ett helt sjukt  regnoväder loss. Korridor golvet in på Mvc var täckt med vatten! Jag skojar inte, se själv. Minst 3-4 cm vatten, och djupare blev det när vi kom till entrén. 


Det bara vräkte ner, R blev dyngsur av att springa 15 meter till bilen. Dessutom var det ca 25 cm vatten på gatan till bilen som han fick plumsa igenom. Det var helt sjukt! Aldrig varit med om liknande! 


På bilden ovan ska det finnas en trottoar, och en ganska hög kant till vänster om bilarna, som dom parkerat längs, och även en gräsmatta.. 

När vi kom ut till landet igen var det strålande sol o inte en droppe regn hade kommit på hela dagen.. Medans i Sthlm var det kaos. Tydligen kan det bli ännu värre (idag) på Tisdagen, men vet inte om det kommer här ute i Nykvarn, eller om det ligger mer över Stockholm. Spännande att se.. 

Blev att så skönt kvällsdopp ikväll igen, passade på att tvätta håret o kroppen. Vattnet är så himla skönt nu, det är 23-24 grader och när man varit i ett tag är det knappt svalkande längre. 

Efter vår tv-serie, så har jag, R & Kåka haft hysteriska skrattanfall här på landet.. Ena saken har lett till nåt annat och allt har blivit heltokigt! Men väldigt roligt! Så roligt och underbart att få skratta ordentligt med människor jag älskar ❤️ Det var verkligen välbehövligt

Sen är det allmänt tråkigt att man jämt ska tassa på tårna, fråga om lov, och ändå blir det dålig stämning. Känns inte alls roligt. Så skrattet som kom sen, behövdes verkligen!

Nu ska jag läsa! 

Godnatt! Puss! Sovgott! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s