~Familjen~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Morsdag~

Att det finns en dag per år som tillägnas Mamma eller Pappa tycker jag är underbart. Speciellt Morsdag såklart 😜 Alla kvinnor som burit ett barn i magen, kännt deras hjärtslag mot sin hud, kämpar sig igenom vad som helst för dess skull är superkvinnor! Oavsett om ditt barn är en Ängel eller här, så är du ändå en mamma som upplevt så mycket, känt/känner så mycket, stått ut med smärta & lycka.

I år har jag blivit ordentligt bortskämd & firad. Blev väckt med frukost på sängen av Sara,Max & Ebba & R. 


Det var nog den godaste frukost jag ätit på länge! Kortet är från Sara, och inuti har hon skrivit en text med egna ord, den behåller jag för mig själv, men attans vad ord kan värma! Något riktigt bra har jag gjort för barnen iaf 💜

Efter frukost åkte jag med barnen upp till Mamma med barnen. R skulle åka o handla med Maud. Överraskade mamma med en orkidé på morsdag. Sen satt vi hennes sköna balkong och pratade, skrattade och drack te i 3-4 timmar. 

Träffade min snygga brorson Alexander oxå och hans kompis Timmy. Noel hade sovit hos mamma natten till idag och hängde såklart med dom stora grabbarna! Max segade ihop hos mamma, febern kom tillbaka, och han låg mest på soffan och tittade på tv. Det var riktigt mysigt att sitta på hennes stora balkong, och med sol, och bara mysa! Kan inte längta nog till den dagen vi får en 5a! 

Fick ett mess från maken vid 16.30 tiden att svärmor skulle bjuda på middag. Så vid 18 tiden åt vi Sjömansgryta hos henne. Riktigt gott! Satt en stund o pratade efter maten innan det var dags att gå hem och bada Ebba som ätit en isglass hos farmor och som då ”bar” hela isglassen i håret, runt halsen, på armarna och magen. Sådär härligt klistrigt var hon. 

Efter badet dukades det fram tårta och melon och chokladbollar med skum i. 


Så gott så! Vanligtvis är jag inte mycket för just köpe-tårta, men den hör var gudomlig!! Kanske beror på att jag är ett Preggo just nu 🤗

Fick oxå en fin orkidé i glaskruka av barnen och en egen grymt läcker solstol av min man! Den kommer jag sitta som en Drottning i på landet! Blev superduper-glad för allt idag, framförallt känner jag mig väldigt uppskattad! Och även om många nog tycker att det inte ska finnas en speciell dag att uppskatta någon extra mycket på, så tycker jag, som mamma, att den här dagen lyfter självkänslan, orken och jag känner mig väldigt älskad och det behövs absolut inga presenter för det, det är bara en väldigt fin bonus från min familj, men att bli uppskattad, få lovord av barnen och extra mycket kramar och pussar, det kommer jag rida länge på! Så är det! Enligt mig!

Baby5 har numera full aktivitet i magen. Varje dag buffar den, sprattlar och har sig. Vid varje rörelse så sitter jag automatiskt och ler. Det är så underbart med fosterrörelser!

Nä, nu är jag en skittrött och jäkligt nöjd 4barnsmamma som ska släpa sin gravida kropp in på toaletten för att borsta tänderna och sen krypa ner i sängen. Imorgon måste jag ringa vårdcentralen för Max, tror att han eventuellt kan ha halsfluss, annars bara ett hemskt virus med halsont. Men då vi nyligen varit riktigt dåliga allihopa känns det som att det skadar inte att kolla upp 

Puss på er alla fantastiska människor & lite extra till Alla mammor! 

🌹

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s