~En snabbis~

Kommer bli bra~

Sara ska byta skola till hösten. Något hon själv vill. Inte pga mobbning eller att hon känner sig utstött, hon har nog trivts ganska bra i Aspuddsskolan. Nej, vi har sån tur att Entreskolan ska öppna för första ggn i Stockholm, vid Trekanten/Gröndal. Entreskolan är en friskola med estetisk inriktning. Det finns dansklass, teaterklass, bild/slöjdklass, musikklass osv. Sara ville söka direkt vi hörde talas om den här skolan, och hon var nog bland de första sökanden och självklart kom hon in i danssklassen. Idag var första introduktionsmötet med nya mentorer och blivande klasskamrater! Riktigt roligt! Sara fick se sina nya kompisars ansikten och det verkade hon tycka var roligt. Vi ser fram emot höstterminen faktiskt.

Jag förstår inte var min sömn är? Blir tokig av att inte få sova!! Hållt på 2-3 nätter såhär. 

Max fick feber här på em. 39,4 och han var helt darrig och mosig om kinderna. Så jobbigt för honom att bli sjuk hela tiden.. 

Idag, på dan, ska jag upp till mamma och lämna en blomma. En super fin orkidé! Det är hon värd på morsdag. Noel sover över hos henne inatt, så får väl hämta upp honom i samma veva. 

Nä, ska försöka knoppa nu! 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s