~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Familjen~

Idag tappade jag tron~

Ahh, faktiskt för en stund gjorde jag det! En bekant till familjen har lagt ut om att dennes familj behöver större bostad, vilket jag gjorde själv häromdagen, men grejen är att de har ett kontrakt på större bostad from 1/6… Det lixom retar mig att dom då använder Facebook för att söka när de har!? Lite löjligt, men blev nästan lite sur när jag hörde detta.. Vi är i behov av större! Vi har fler barn än dom! Vi Vi Vi!!! Så nu fick jag det ur mig och kan släppa det ett tag!

Jo, idag hade jag bokad tid till psykiatrin kl 15.00. Kommer dit och receptionen säger att jag inte har någon tid idag, däremot 20/6 till en helt annan läkare 👀 Varför undrade jag då såklart.. Jo, min läkare har SLUTAT! Bara sådär, ingen förvarning, ingenting.. Det gjorde mig riktigt irriterad, jag har väldigt svårt med förtroendet för läkare inom psykiatrin, och det vet min ”fd” läkare om, och då tycker jag hon kunde skickat ett brev, ringt, ja nånting, och berättat vad min nya läkare heter och att hon slutar..! Är det för mycket att begära?

Sagt o gjort då, bara åka hem igen och börja med matlagning. Noel följde med en kompis hem idag, och vi andra käkade köttfärssås och skruvpasta. R’s köttfärssås, så himla god!! 

Sen var det bad av Ebba och Max, efter det hoppade Noel in i duschen, sen jag, sen Sara. Familjen skinande ren 🔹R duschar på jobbet 😜

Imorgon händer ingenting, sen påtorsdag har vi grejer inbokade och sen ä N T L i g e N  ska vi få titta på Baby5!! Längtar lite! 

Ja, hoppas Du får en godnatt med massa sköna drömmar!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s