~Familjen~, ~Härligt~

Tidigt inlägg~

Lilla hjärtat har precis somnat bredvid mig på soffan. Efter lämning av Smarre på dagis så gick Ebba nästan mer än halva vägen hem, i uppförsbacke, det är ganska strongt av en 1 åring. 


När vi passerade Arken Parken såg vi Noels klass ha utegympa. Dom lekte ”dunken-kurragömma”, såg ut att ha riktigt roligt! 

Jag måste få berätta om hur det går för Noel just nu! Idag är hans andra dag med nya medecinen Strattera, och jag märker en så ENORMT stor skillnad!! Han är mycket gladare, han är återigen Noel med massa energi och glädje, men med större tålamod, lättare att koncentrera sig, att avsluta saker och fullfölja. Jag är så vansinnigt lycklig för hans skull och hoppas så innerligt att det här är hans medecin! Att vi hittat rätt!! Han är helt underbar på morgonen, vi kan prata med varandra, skratta tillsammans, och han kommer nära och vill kramas.. Det var länge sen.. Han och jag har båda haft det extremt jobbigt, och inte alls funkat ihop. Vi har varit som en ”plus & minuspol på ett batteri”, men nu är det inte så! Det har inte varit så på 2 dagar & just dessa dagar har han fått Strattera. Tänk om det vänder nu? Tänk om det är rätt? Allt känns så jävla bra just nu! Min älskade, glada, spralliga, energiska, humoristiska son är tillbaka!!!! 


Den bilden får avsluta hur vi känner här hemma just nu 💙👏🏻🙏🏻☀️

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s