~En snabbis~, ~Familjen~, ~Härligt~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

Tjoho~

Vet inte varför, men just nu ikväll gick det som ett lyckorus genom mig! Jag känner att jag måste ha tilltro till att allt vi önskar och behöver kommer att inträffa. Vi måste bara hålla ut och tro.. Det kan ju vara extremt svårt ibland, men man får inte ge upp! Vad har man kvar om man ger upp?

Idag har det varit full aktivitet här hemma. Först lyckades jag få en telefontid med Noels bup-läkare. Förklarade hur vår situation ser ut. Nu ska vi prova att ge honom Strattera istället och förhoppningsvis kommer den hjälpa på fler plan än vad medikinet gjort. På torsdag redan har vi uppföljning. Har även varit på mitt arbete och hälsat på, ja det arbetet jag haft ”föräldra-tjänst” ifrån i 3 år. Mycket ny personal, men några kära och fina ansikten såg jag 💜 Synd att det finns så mycket som stjälper på FÖR sidan att efter den här Babyns ankomst återgå till mitt arbete där. Det som väger upp är mina underbara arbetskamrater! Dom är saknade! 

När R kom hem åkte vi direkt till Polisen och hämtade ut Ebbas pass. Hon vart (självklart) helt bedårande! Sen till Apoteket o hämta ut Strattera till Noel. Till middag blev det donken, varsin kyckling wrapp. Till kvällen lyxade vi till det ordentligt med jordgubbar och vaniljglass. Mums! 

Har fixat tvätten idag, in med det rena i garderober, hängt en maskin med vittvätt. 

Vår balkong!!! Det är så fint där sen R rensade upp och ”möblerade” om och jag har planterat blommor :). Det är riktigt mysigt!


Nu kan jag och Ebbisen vara där ute på dagarna, utan att det är för trångt, det är superhärligt! 

Imorgon ska Smasken till dagis! Som han längtat efter en veckas sjukdom 💙 

Jag har även tid till psyk klockan 15, som jag absolut inte får missa..

Så var det det där med halvtid, nu är det avklarat! Vecka 20!! På fredag ska vi på ultraljud och titta på Baby5. Det är mitt smeknamn på den i magen, Baby5!


Hoppas på att jag på sätt å vis är några dagar kortare gången då jag verkligen inte vill missa Mallorca resan i september. Men ingen ide att spekulera, det märker vi på fredag 🙃

Min lilla olycka (Ebbis) ramlar och slår sig varje dag! Det var tur att vi tog passet förra veckan, för idag hittade jag henne uppe på en byrå, och innan jag hann fram åkte hon i sidled ner i golvet > blåmärke på kinden 🙁 Bara typ 10 minuter senare klättrar hon på en ihopfälld stol på balkongen, den välter såklart och hon får den över sig.. Ja, jag var där, men inte ens denna gång hann jag med.. 🙁, min lilla olyckskorp!! Inga olycksbilder läggs upp, bara mysbilder på vår fina minsta 💜


Nä, nu måste jag sova! Upp med tuppen imorgon och lämna Smarren 💙

He en riktigt God Natt!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s