~Bara jag~, ~Familjen~, ~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

Värsta kaoset~

Jag har som sagt gått och totalt kärat ner mig i ett K L ä d e s m ä R K e!! Inte vilket märke som helst, utan Mini Rodini! Idag var det ett särskilt släpp, nämligen pandor! Jag ville så görna köpa pandaonesien i 56/62 i mint och en i rosa i strl 86/92.. Men allt var såklart slut när jag väl kom in på hemsidan. Det är såklart inte hela världen egentligen, jag överlever, men det är trisst när man verkligen hittat något man älskar och vill klä barnen i, och så får man inte tag i det. Nu är det som det är.. 

Idag har alla barn varit hemma! Max hostar och Sara snorar och skällhostar, Noel stukade foten igår i skolan så han har fått vila foten idag. Jag lovar att det varit fullt ös här hemma. På det ska hemmet skötas, hunden rastas och barn (minsta) vara torra och mätta, hela och någorlunda rena. Just nu är det väldigt mycket! Längtar så sjukt mycket efter att kunna börja med concertan igen. Hela jag och mitt huvud behöver den. Så fort Baby5 är född så ska jag påbörja medicineringen igen! 

Allt går så sjukt fort nu oxå. Snart är det sommarlov, maken har semester, jobb nån vecka, sen resan, sen ska bebis komma! 2016 springer iväg!!

Nä, nu blir det några blad i boken innan ögonen går i ❌, (läs nu KORS & inte kryss) och sen drömma om Mintpandor som hoppar förbi 🐼

Puss puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s