~Bara jag~, ~En snabbis~

Så trött på dessa virus~

Känns som att de två yngsta här hemma drabbas av typ allt & ingenting nu, och det går bara runt, fast i olika virus.. 

Ebba var dålig hela förra veckan med diareer. Då tänkte vi att det var nån magsjuka. Sen kräktes hon en gång på natten i 4-5 dygn. Och bajsade 4-7 ggr per dag. Såg dock i torsdags att hon knäckt upp 2 kindtänder!!! Ajaj, stackarn!! Ingen annan i familjen är dålig. Sen, i förrgår, blev min näsa helt igentäppt, jag nyser och snorar men måste ändå ha nässpray för att kunna andas.. Sara fick samma strax efter. 

Ebba var hos läkaren i torsdags, dom tror det är ett virus (inte magsjuka) som borde gå över, annars ringer min läkare på måndag och rådfrågar hur det gått och om det eventuellt kanske behövs en utredning på gluten. 

Idag, ljuvliga lördag, kräks Max när vi går ner i garaget. Vi blev helt paff, sen mådde han hur bra som helst. Skojade, busade o sprang. Sen kommer det lite mer i bilen, allt hamnade på honom som tur var, så väl hemma blev det duscha, sen ligga soffan i filtar o vila! Så inget har kommit här hemma, och inget mer verkar vara på väg. Temp har han 39,4 har gett honom en supp, och hoppas den tar ner febern under natten. Ätit ett grönt skalat äpple och det har han fått behålla..

Mina stackars ungar!! Sjuka konstant! Lider med er! Mamma ska göra allt bättre!!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s