~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Familjen~

Första kbt-sessionen~

Idag var det då dags för första mötet. Blev väldigt mycket information, ganska snurrigt och ångesten över att misslyckas totalt överväldigad. Men min terapeut är verkligen så skön. Hon har gått igenom precis allt som kan komma, reaktioner, att det kommer bli tufft osv. Jag harmycket förtroende för henne, och jag hoppas verkligen att jag klarar av det här. 

Imorse, eller kl 9, hade Ebbis läkartid på vårdcentralen. För hennes lösa mage och kräkningar nattetid. Ingen maginfluensa, men ett elakt virus. Men idag har vi märkt att hon börjar bli bättre, ingen kräkning inatt och hon har ätit o druckit en hel del idag! 

Sen vi bestämde oss för att lämna Stockholm, och faktiskt satsa på Gnesta, har möjligheterna till att få större ökat väldigt! 

Vi har möjlighet att få byta vår lägenhet mot ett hus på 130 kvm (hus att hyra) strax innan Gnesta med egen brygga, en mindre 4a på 89 kvm, en 5a på 109 kvm, och en 4a på 117 kvm med 2 plan. Den sistnämnda 4an och huset är det som känns mest intressanta! Bara hålla tummarna för en av dom!

Nu ska jag fortsätta i min bok, sen sova! Snart fredag!

Puss puss

3 reaktioner till “Första kbt-sessionen~”

  1. Håller alla mina tummar och tår att något av de nämnda objekten blir ert.
    Skönt att höra att Ebbisen har blivit bättre i magen.
    Och du, du kommer klara kbt utmärkt. Jag finns här om du behöver bolla eller så. Du är en stark person både psykiskt och fysifkt, du klarar vad som.

    💖💖😘💖😘😘💋💖💖💖🌹🌹🌹🌹👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s