~En snabbis~, ~Familjen~

Min ”stora lilla” kille~

Inatt sover Noel för första gången borta utan några syskon eller föräldrar som trygghet med sig. Det är stort! Han har ringt mig 4-5 ggr och jag hör så tydligt på hans röst hur kämpigt det är för honom. Hur mycket ångest han har inför natten. Sista ggn han ringde så ringer han med FaceTime från ett kolsvart rum, så jag ser ju naturligtvis inte honom, och så säger han ”Du måste prata tyst för Farmor sover”!! Jag hajade såklart inte vad han menade, sen hör jag Farmor fråga ”Vad gör du Noel?”, så hon sov inte, utan han tjuvringde mig litegrann, med FaceTime från ett svart sovrum! Så söt han kan vara! Sen messade vi fram o tillbaka och jag skrev att Du kan vara helt trygg, och ju snabbare du somnar desto snabbare ses vi imorgon! Då fick jag en glad smileygubbe tillbaka och sen texten ”Jag Sover”.. 

När en stor kille blir liten och saknar familjen.. Det känns i hjärtat, men ändå är jag så stolt över honom! Det här är ett stort hinder för honom att överstiga, och nu är det gjort! 

Idag har det städats, skurats, plockats och tvättats. Gjort lite helg-rent här hemma. 

Tror Max badat/duschat 4 ggr idag, inte för att han varit skitig, utan för att han tycker det är mysigt! 

Till middag blev det Kreolsk gryta, riktigt gott!

  
På bilden är den ännu inte redd, utan står och sjuder och drar ut alla smaker ur allt..

Ebba körde ”rent hus” vid middagen, hon kastade tallriken över sin pappa när han stod o plockade upp oliver som åkt ner på golvet under hennes stol..⬇️

  
Riktigt heltokig, superrolig, charmig, och underbar unge denna lilla Busbomb!

   
Tallriken åker alltid på golvet, hon vänder först den upp å ner på brickan, sen flyger tallriken och Zirpi står under och är skitnöjd ⬆️

   
Heron City i onsdags. Åt Thai Buffé med mamma, Ebbisen skulle såklart sitta och stå mitt på bordet ⬆️

Jo, idag ringde jag och anmälde intresse för en lägenhet i G, hoppas innerligt på den, det är 117 kvm fördelat på 2 plan 🙂

Tack för idag, slut för idag!

Puss & Gnuss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s