~Förundran~, ~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

Inatt.. Ska jag förhoppningsvis S O V A~

Nu när kära Kåka kläckt det på den världsberömda Facebook, kan jag nog, utan att hon flippar på mig, skriva här på bloggen vad jag gjort inatt. Jag har sovit på ett kallt hårt golv!!!

Hahaha, just kidding!!! Jag har sovit kanske 1 timma på ett hårt kallt golv. 

Kåka fick förvärkar igår. Hon åkte in på koll, vilket efter en lång historia, slutade med att hon fick åka ambulans till Eskilstuna sjukhus. Hon är bara i v 34+3 så bebisen får komma, men det är bra om den ändå stannar kvar där inne ett tag till. Det ökar ju den lill*s chanser till att må bättre när den väl fötts. Nu ligger Kåkisen inlagd på E-tuna, för att dom vill hålla koll på henne o bebis. Så i tryggt förvar är de, båda två

Men, mer inkompetent personal får man nog leta efter.. Och iskall & opersonlig läkare, hon var helt hemsk som människa. Helt fel människa för det yrket hon valt. Och ingen vet något, men alla ska ha svar på sånt någon annan bett om, men hur de ska få svaret vet de inte!?! Förstår ni?? Nä, misstänkte det, då kan ni tänka er hur Kåka har det!

Men iaf, natten spenderades på ett golv, men en barnmorska var snäll o kom in med ett sjukhustäcke till mig… Att ligga på 😂😂.. Täcket som blir ca 2 mm tjockt när du ligger på det.. Men det blev mindre kallt underifrån. Låg bredvid ett element och fick värme därifrån.. Jag klagar inte, utan se det sjuka o ironiska i hela situationen.. 

Jag har hört 5 bebisar födas, och sett 3 nya små människor. Vilken känsla det är.. Vill mer än någonsin bli barnmorska eller Usk’a, och söka jobb där Kåkis ligger nu, för att visa dom hur en god patientkontakt ska vara! Jag måste kolla upp utbildningar och vad som krävs..

Jag vill bli barnmorska! Jag vill ta hand om blivande mammor, finnas med dom genom skratt & tårar, stå vid deras sida med en varm hand,  och få se deras kamp och styrka när hennes barn kommer till världen. Jag vill bli nån som gör en skillnad och ett avtryck i någons liv!

   

 
”Älskar dig babygirl, Du är en kämpe och de här få dagarna där ska du ta till dig av. Att inte göra någonting, att samla styrka i energi, inför dagen D”

Puss tillgivna DIVAN Hanna 💞

2 reaktioner till “Inatt.. Ska jag förhoppningsvis S O V A~”

  1. Hoppas att allt går fin fint å att bebis får stanna lite längre!

    Ja sjukhusgolv är väl inte direkt superduper sköna 😉

    Hälsa lycka till å jag tycker att du ska satsa på att plugga t b-morska!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s