~Bara jag~, ~En snabbis~

Lite annorlunda~

Idag kom svägerskan med kidz upp hit, till Stockholm, för att shoppa lite nytt i Skhlm. Dom var så snälla o kom och plockade upp mig och Ebba så kunde vi sällskapa varandra! 

EllanBellan började med att bajsa igenom blöja och kläder inne på Cubus, så hon fick ny kläder på en gång :). Å så fin hon blev! Riktigt fina kläder! Tig ingen bild tyvärr 😔

Fick iaf lite annat att tänka på idag ich det är jag väldigt tacksam för. Och jag har grubblat mera, fram och tillbaka, och kan inte känna att det inte är rätt beslut att ta.. Eller?

Mitt i alltihopa, så glömde jag självklart min plånbok hemma! Jag var helt 100 på att jag tog den med mig, trodde nästan jag tappat den någonstans, men PUHA så låg den hemma.. Under teven…(??) och inte i hallen där jag helt säkert lagt den för att få den med mig när jag blev hämtad… Katastrof i min hjärna just nu. 

Orkade inte köra dottern till dansen idag, jag vara frös och mådde skit efter att jag hämtad Max, så idag fick R agera chaufför. 

Ja, min concertadosering går sådär. Har testat 36 mg på morgon och 18 på eftermiddag, vilket inte funkat, nu ska jag ta 54 mg på morgonen för att se om den håller i längre, för jag har bara effekt av den i ca 2-3 timmar, sen mår jag riktigt dåligt.. Men 54 mg som en dos om dagen är inte heller någon höjdare, tycker inte den sitter i mycket mer än 3 timmar.. Läkaren skulle ringa på onsdag för uppföljning, får se vad hon säger då.. Vi får se vad som händer.. 

Nä, nu måste jag döva mig själv i en bok.. Och sen sova… Vill sova mycket & länge!

Godnatt 💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s