~Bara jag~, ~Familjen~, ~Förståelse~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Längtar~

Tills på måndag… Hur ofta hör man mig LÄNGTA EFTER EN MÅNDAG??? Men jag längtar till att kunna få tillbaka rutinen på morgonen, få min promenad ner till dagis, lämna Smarre (även om det är jäkligt tråkigt) promenera hem och köra som en powerwalk upp för backen, känna svetten rinna, komma hem & äta frukost med Ebba, leka, fixa & dona, lägga henne att vila, för att sedan 14.30 gå ut och gå igen om hämta hem Smasken.. Just nu är jag iof väldigt tungandad, men förhoppningsvis lägger det sig under helgen, så inte det sätter käppar i hjulet för min lilla dos av motion & träning. Vill skaffa gymkort, men det känns som att jag aldrig kommer att få unna mig den tiden, att komma iväg och träna, ensam, utan barn. R kommer bara tjura ur om han ska komma hem o ta barnen och jag glida iväg i 2 timmar.. Då måste han få göra det oxå, annars blir det mindre glada miner. Även om han för nåt år sedan åkte och simma o träna 1-2 ggr i veckan efter jobbet under en 6 månaders period, och jag sa inte ett ljud! Såklart han får åka o träna! Det är lite värre när mamman vill göra något, lite mer komplicerat känns det som. 

Idag repade jag upp koftan jag började på igår, jag hade gjort fel. Min halslinning hade fått formen av ett hjärta, den ska vara oval, 

Före- 

 Efter (nu)- 

  
(Men den har inte längre blå ärmar, utan vita, med grå rand)

Har hunnit påbörja ena armen oxå.. Nu funderar jag på om resten av ärmen ska vara vit, och så gör jag tvärtom på andra ärmen, alltså vit upptill och lila nertill.. Mest för att göra den lite mer lekfull tänkte jag. Planen är att det är Bibbisen som ska bära koftan. Äsch, får se hur jag gör imorgon..

Jäkla rethosta jag åkt på. Så himla drygt att så fort jag lägger mig ner, eller känner mig behagligt varm så kommer den förbannade hostan. Himla drygt att ligga o hosta i sovrummet och när de två små ligger här inne och sover.. 

På tal om nånting helt annat.. Lagade så god middag idag! Gjorde pannbiffar kryddade med dijonsenap, vitlök, charlottenlök, peppar, salt,cayennepeppar, till det stekt potatis & en god sås på mjölk, mjöl,smör,soja,dijonsenap och lite krossad grönpeppar & lite liiite grädde i för att runda av smaken. Det gick åt! Ebba åt en hel pannbiff och säkert 2 rejäla matskedar potatis, Maxis åt 1,5 pannbiff :). Jag känner knappt någon smak och luktsinne har jag inget alls av just nu, så det är egentligen grymt tråkigt att stå och krydda maten, när jag inte är helt 100 på hur smaken blir. Men familjen sa att det var gott, och tomt på faten blev det.. 

Vi har haft hantverkarn här, alltså vår hyresvärds ”springpojke”, förvaret våra säkerhets/låsmanicker samt plåtlådan under/på spisen lossnat, och igår kom han ju o kolla hur han kunde laga och vad han skulle beställa osv.. Idag kom han tillbaka och berättar att just den modellen av spis vi har, inte längre går att få tag på. Tillverkas inte. Så han skulle kolla vad kontoret sa och om han fick godkänt, beställa en ny spis till oss! JIPPIE tycker jag! Trevligt med ny spis 👏🏻

Måste springa o pinka, sen läsa en eller två sidor, sen sova… 

Imorgon är en ny dag, och man vet aldrig vad som händer då!!

Puss puss // Divan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s