~Familjen~, ~Förundran~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Flitiga Familjen~

ZDet är vi det! Ibland bara funkar det!! Blir lika förvånad varje gång faktiskt.. Nu händer det inte sådär jätte jätte ofta, men när det händer, då läggs det inne bland minnena i facket ”SPARAS TILL TUFFA DAGAR”

Vad har vi då gjort?? Jo, vi har städat! Heeela familjen, alla på sina sätt. 

Max han ville absolut stå vid diskbänken efter frukost och tvätta sina bilar, men då det blir en sådan swimmingpöl nedanför diskbänken så var inte jag & R lika förtjusta i idén.. Så efter att jag föreslagit att han kunde få bada med bilarna och Max då skrikit och gråtit och gormat i ca 15 minuter, helt plötsligt tyckte att det var en strålande ide, så blev så! Och han tvättade bilarna hur rena och fina som helst!

Ungefär samtidigt så städade Sara & Noel deras rum! Plockade, sorterade, kastade, dammsög & skurade golvet! 

Robert fick nåt galet flipp och gick loss på väggar, arbetsytor, målningar osv i köket. Till o med bakom spisen blev det rent!! Hur ofta händer det lixom??

Jag tyckte jag äntligen skulle göra slag i saken och skifta garderob med de två minsta barnen. Innan har Ebba haft en trådback, överfull med kläder i min garderob, och övriga backar har jag haft min skit i, och Max har haft en stor Malm-byrå helt för sig själv, och i hans lådor har det varit kaos. Hittar aldrig det jag behöver till honom. Så då flyttade jag ut mina kläder, så Ebbisen & Smarre nu delar på min. Då har de iaf 2,5 back var. Och jag fick en troslåda, en strumplåda, en med långärmat, linnen,oversizelinnen,t-shirts, kjolar o klänningar & en låda med leggings, mjukisbyxor, favvotröjor osv. Blev riktigt nöjd i slutänden. Men fy fan vilket jobb det är!! Att byta garderober, samtidigt rensa bort fläckiga kläder, kasta udda strumpor, trasiga, för små, för fula osv in i oändligheten!!!! Jag kastade 2 överfulla IKEA KASSAR med kläder! Men Satan i gatan så skönt det känns nu!!! Och jag som har ett stort intresse för barnkläder, just från MiniRodini, har ju lyckats köpa på lite på begmarknaden tack vara Facebook, så hon behöver kunna ha sin fina kläder i en låda och sina ot-kläder i en annan låda..

Imorgon om dom små tillåter har jag lovat att rensa och vika iordning fint i hans garderob. För det är mycket smått, mycket som verkligen måste bytas ut.  Tur att barnen fyller är snart, för Ebba har mycket kläder från MiniRodini som hon önskar sig! (Strl 80/86 eller 92/98 att växa i) Det är vad hon verkligen vill ha i klädväg!! Gärna randiga gula leggings, randiga zipjackan, tröjor med tivolimöss & leggings till det , eller basleggings i pink, blå, grön..🙏🏻😍

Noel har slut på jeans. Han behöver nya och bästa jeansen finns på Lager 157. Han behöver även T-shirts, långträjor, hoddies med luva osv 🙂

Sara….. Ja, Sara behöver nya behåar, & skinnyJeans från LAGER 157 i XS.

Max vill ha coola kläder oxå från MiniRodini i storlek 92/98, 104/110 att växa i. Gillar tigertrycken, bengaler,musleggingsen,pelikanleggingsen :). 

Nu vet jag att INGEN jag känner skulle köpa kläder till mina barn därifrån, men läser man om företaget, vad det står för, GOTS, Eco, tåliga och kvalitet!!!

Imorgon har oxå Sara sin första danslektion efter uppehållet. Ska bli roligt! Jag som skjutsar :). Får jag tid över till att virka i bilen medans hon dansar. 

Så på fm ska jag försöka hinna dra igån en köttfärssås som ska få stå och gotta sig så vi hinner äta innan vi ska iväg 🙂

Nä, blev sent nu, fastnade i en film på tv, ganska bra faktiskt. 

Blev iaf en härlig söndag, bortsett från att yngstisarna är tokförkylda, så inget dagis imorgon :(…

Puss nu! Kramas mycket! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s