~Bara jag~

Idag~

Åkte o handlade mat för helgen och även veckan som kommer, på Willys borta vid Älvsjö! Har bytt blöjsort på Max o Ebba, från pampers till numer Eldorados blöjor!! Alltid haft förutfattade meningar om ”billiga” märken och sagt att de läker, sitter inte uppe osv. SKITSNACK!! Det bevisade Kåka för mig så nu köperjag Eldorados blöjor och även Fixa skjölmedel!! De ni. Jag lär så länge jag lever :). 
Nu blir bloggen riktigt kort, för jag är så trött…….

Puss….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s