~En snabbis~, ~Förståelse~, ~Känslan idag~, ~Varför~

Idag~

Börjar med att dela en tanke och tände ett ljus för lilla Maja-Li idag. All styrka och kärlek till Er berörda..  // Johanna m familj 

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Idag har Max varit hemma, nu vet vi att febern är borta och imorgon ska han få gå till dagis. Tror han längtar lite nu, sken upp i ögonen när jag nämnde hans kompis , Milians, namn. 

Ebba har varit såååå deppig idag. Misstänker att det kan vara tänder på g. Idag har hon dessutom stått helt själv i flera sekunder. Och hon är ju så tung i kroppen, vinglig som bvc sa, så man kan ju lätt uppfatta henne som klumpig. Men egentligen har hon bara så jävla bråttom fram i livet. 

Vädret idag är ju så sugit. Imorse var det kallt iaf, men det här varma, blötavädret kan väl ta och hoppa vidare. 

Nu har jag ätit concerta 18 mg i 2 veckor. Jag tycker mig inte känna någonting faktiskt.  Kan det verkligen stämma att jag ska äta 18 mg i 4-5 veckor innan ökning? Borde det inte vara typ 1 vecka med 18, sen 1 vecka med 36 osv osv. Börjar bli nojjig för att jag kanske misstog min söta läkare. Hon pratade om ökning, men jag vet inte om det var dags nu, eller efter sjuksköterska besöket den 11/12? Tror jag tänkte på något annat.. Måste ändå ringa och förnya recept på imovane, får väl fråga då. 

Imorgon blir det som sagt fullt ös har jag en känsla av. Måste få Ebba påklädd o klar i tid för att lämna Max. Och Noel.. Sara är ju självgående med frukost och tiden, men Noel har inget tidsbegrepp & jag som har så satans dåligt morgonhumör. Kommer bli en intressant morgondag. 

Nä, nu måste jag försöka sova. 

Puss 

2 reaktioner till “Idag~”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s