~Dagligt~, ~En snabbis~

Började i kaos men slutade bra~

Imorse, alltså när det för en gångs skull gick bra med Noel, då blev det kaotiskt kring Max. Allt var frid o fröjd fram till 8.20 ca, då plockade jag upp Ebba för att göra klar henne för att gå och lämna Max på dagis. Han flippar helt, sliter av sig strumporna, byxorna är fel och tröjan ännu mera fel. Efter 30 minuter har jag lyckats få på honom overallen, och han gallskriker fortfarande. Jag var helt svettig. Fick kämpa ner honom i vagnen.. Väl ute gick det bättre, alltså på promenaden ner. Lämningen inga större problem heller, annat än att han såg så himla ledsen ut, och det gjorde ont i mitt hjärta!! Tack o lov att det blir kort vecka. 

När Ebba o jag kom hem så lekte vi på golvet. R kom hem vid 11.30 och klockan 12 somnade Ebbisen och straxt efter jag oxå. Så jävla skönt! Vi vaknade vid halv 3, utvilade. Ibland är det himla skönt att sova middag. Har knappt blivit av med Ebba. Har haft Max hemma, och dom har ju inte synkat sina sovperioder, så det är lite mysigt att få vila med henne. 

Till middag i dag blev det panerad flundra med kontorstid, Rom och löksås och ärtor. Jag älskar fisk! Verkligen njuter av att få äta god fisk. Så det var super gott! 

Imorgon ska jag iväg med mamma o leta lax. Hon ska ha och grava och röka själv. Trevligt att komma iväg litegrann. 

Stort grattis till Mos & Josefine som vann Paradise hotell!! Det var ni förtjänta av. 

Nä, nu måste jag sova.. 

Puss och natti. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s