~Familjen~, ~Härligt~, ~Helt Galet~, ~Känslan idag~

Vilken dag~

Det funkar fortfarande bra med concertan. Är glad att jag ändå gav mig sjutton på att testa. Får se hur det blir vid nästa ökning. Däremot har jag svårt att somna, trots propavan och imovane. Lite jobbigt faktiskt. 

Idag har jag hängt med mamma! Vi har varit och köpt lite julklappar tillsammans. Var på Lager 157 och köpte kläder till några ungar. Hittade sååååå mycket snyggt!! Sen tycker jag att dom har väldigt bra priser. Jag menar, 250:- för 2 par jeans till Noel,m och 300:- för 2 par jeans till Sara, det är riktigt bra priser. Mamma hittade en del till sig själv oxå, lite roligt, hon handlar aldrig till sig själv annars. Det enda minuset är att det kan vara svårt med storlekar. Det mesta är i medium. Ja och mindre såklart, men större strl är ofta utplockat. Men om man letar hittar man. Tror vi spenderade nästan 2 timmar inne på Lager 157. Fanns så mycket att titta på. Tog en snabbis förbi Rusta oxå. Mamma köpte en helt underbart söt ljusslinga till mig i färgen koppar.  

Den är så himla fin och går på batteri. Jag bara älskar den. Stjärnan är oxå ny och från Rusta. 

    

 Vårt enda helt färdiga julfönster. Imorgon (idag) hämtar vi stjärnor och sånt från källaren. Så pyntas det lite på själva Första Advents dagen. Ljusslingan på balkongen ska upp oxå. 

Längtar lite tills jag får slå in mina klappar, tycker sånt är kul. I år ska jag försöka slå in allt eftersom det handlats, så slipper jag sitta halva nätterna veckan innan julafton. Det är så sjukt tråkigt. Och stressigt. Och så har jag ingen plats att gömma sakerna på heller.. Garderoben är överfull av annat skit. 

Såg filmen Mig Äger Ingen ikväll. Det är nog en av de bästa rollerna  Persbrant spelat. Den var rå och hård, men samtidigt väldigt varm. Lite som ett slag i magen-känsla. Alla rollerna var bra, tonårsdottern Lisa var ju grym. Den kan jag faktiskt rekommendera. 

Om jag skulle slå ihop ögonen och hoppas på sömn..? Låter ganska smart. 

Puss (& trevlig första advent)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s