~Bara jag~, ~En snabbis~

Hej bloggen~

Det här är ett snabbis inlägg. Borde sova, ska upp tidigt o lämna Smasken på dagis. Men sömnen gör lite som den vill just nu. 

Idag har jag slagit in julklappar som jag köpte igår. Varje år brukar jag försöka följa ett visst färgtema på mina klappar & i år är det svart, rött och brunt. Tycker det är kul att slå in paket, och skulle nästan önska att jag kunde gå en utbildning i att göra snygga inslagningar. 

   
 Roligt var det iaf :). Har några till att slå in, tänkte passa på imorgon när det bara är jag och Bibban hemma. Måste och igen & hoppas så himla gärna att mina pengar från FSK kan skynda på å komna snart. Dom pengarna tas väldigt tacksamt emot såhär innan jul. 

Dag  4 med concertan idag. Tycker att den är väldigt snäll, alltså med biverkningar  vet ej om jag märker någon skillnad ännu. Tvivlar på det faktiskt. 

Idag satte vi upp stjärnor i Sara & Noels rum, stora fönstret i v-rummet & vårt sovrum. Om jag hinner imorgon ska jag sätta upp julgardinerna i köket.   

Tack för titten!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s