~Bara jag~, ~En snabbis~

Bekräftat.. Eller?~

Ja, igår ringde min läkare. Hon hade pratat med min mamma och fått veta det hon behövde, och sa att nu är det klart! Klart? Bara sådär känner jag. Väntat i…nästan hela mitt liv med att förstå mig själv, förstå varför jag ibland gjort saker jag inte velat, sagt saker jag kanske borde hållit tyst med osv. Undrat varför jag är knäpp eller vad fan det är för FEL på mig? Adhd! ADHD… 

På onsdag ska vi träffas, jag ska få se sammanställningen.. Få lite svart på vitt min diagnos, och påbörja medicinering. I januari påbörja Pegasus

Det ska bli spännande att börja den här nya delen av mitt liv. Kanske nu allt vänder? Kanske nu jag kommer känna mig nöjd med mig själv? Ha mer tålamod, avsluta saker jag påbörjat? Vem vet vad framtiden har att komma med nu.. Jag är lite insatt i att jag kan må ganska dåligt under inlärningen av medecin. Men, någonstans måste det väl kännas för att må bra? Kaxigt att säga nu kanske, får se hur det låter om några veckor… 

Halsont har jag oxå…. Bläääää! 

Puss puss 

2 reaktioner till “Bekräftat.. Eller?~”

  1. Vad skönt!!!
    Pegasus, är det till för anhöriga också va? Typ en liten kurs för dig och dina närmsta typ?

    Allt kommer gå bra ska du se… Så är det nog också, lite biverkningar får man stå ut med.. Det är ju trots allt lite bevis på att det faktiskt blir en ändring i kroppen med medicin!

    Hoppas att allt går super bra!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s