~Dagligt~, ~En snabbis~

Söndag~

Äntligen söndag!!! Så skulle jag aldrig säga om jag skulle upp och jobba imorgon, aldrig någonsin!! Men nu är det skönt med måndagar, barnen i skola och på dagis, bara lillan hemma. Ja, och stora pojken (min man). Han är sjukskriven till torsdag,se börjar han jobba. Sakta med 2 timmar om dagen. Han kommer nog inte jobba heltid förrens efter jul, så i januari 2016. Då har han varit sjukskriven länge, över 3 månader, nästan 4.. Kan ärligt säga att det tär på förhållandet att båda går hemma. Det är väldigt irriterande för mig, då jag har min kaosvardag i mitt huvud som jag är relativt nöjd att följa, medans han vill göra saker, eller göra ingenting. Bara ligga på soffan typ, och sånt går inte för mig. Dels har vi Ebbisen, dels ett hem som ska städas och fixas i när barnen är borta på dagarna. Det har varit mysigt oxå, naturligtvis, och jobbigt då han var som allra sämst. Oro för honom, oro för hemmet, hinna med allt o vara ensam om allt ansvar. Så, ja, det kommer bli väldigt skönt att han åker och jobbar några timmar om dagarna! Så jag får vara jag & han vara han. 

Vi ska på vårt traditionella julbak hos Blondie & Co den 11/12-15. Ska bli roligt! Träffa fina Kåka! Krama min guddotter och Becks o Sajmon! Skratta och ha mysigt! Jag har köpt strössel som ser ut som snöflingor och julgranar att dekorera pepparkakor med :). Får se om Gubbarna får ihop ett mäktigt pepparkakshus i år :). Jag hoppas på ett höghus 😬

Fan vad kallt det blivit ute. Vi skulle gå ut idag och gå till parken i mälarhöjden, men mina lår var som isbitar innan vi kom till ”88-an” så vi gick in och lät Max leka där och sen hem!! 

Träffade Emma idag! Min fina kollega! Så himla skoj verkligen! Det var så länge sen! Saknar henne väldigt mycket!

Tack o Hej! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s