~En snabbis~

Trött~

Fy vad trött jag varit idag. Skulle kunnat tro att jag var gravid, men det är jag inte. 

Var på vc idag ang några provsvar. Jag har järnbrist och B12 brist, och det är visst inte så bra, för har man B12 brist så kan inte kroppen göra nytt blod (nånting) och med tanke på lågt järn, var hon orolig över om typ mina reserver skulle ta slut.. Alltså😝, jag kommer knappt ihåg vad hon sa, snappade upp lite här och lite där. Vet iaf att jag måste återuppta medicinering med niferex och b12. Och nya prover runt 18-19/12-15. Har inte mina värden blivit bättre tills dess, så måste det utredas varför det är så. Får hålla tummarna för att det vänder, och att värdena höjs. 

Ebba & Max har båda sovit svindåligt inatt. Alltså jag oxå. Ebba har gråtit och haft feber, Max har flygit runt i sängen, ramlat i golvet, drömt, gråtit osv. Sammanlagt har jag sovit 2-3 timmar inatt. 

Jag lämnade dock Smarre på dagis runt 9, han ville verkligen gå. 9.50 Ringer dagis. Max har sopat ut på gården, sprungit med sopkvasten, ramlar, får skaftet i ögat. Han blöder, kan vi hämta?   

R hämtar går direkt till vårdcentralen, dom kollar ögat och det är okej. Det tig utanför ögat. Ser hemskt ut dock!!

Nä, nu vill jag göra nåt så underbart som att sova! 

Puss hej! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s