~Dagligt~, ~En snabbis~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~

Hela dagen har varit kaos~

Började dagen med att försova mig inför ett läkarbesök på vc hos min husläkare. Hann ner precis till 8.30. Då säger hon i kassan att det är imorgon jag har tid till min läkare!! Kollat fel, eller bara missat vilken dag det är, vet ej, men något slarvfel hade jag iaf gjort. 

Hem igen och åt frukost. Ebba vaknade vid 10.. Då var jag så svinigt trött. Höll mig vaken fram till 12, då tyckte jag det var dags för henne att vila en stund. Sagt o gjort, tvärslockna, vi vakna igen vid 14.. 

Ner till Noels skola på öppet hus. Riktigt fint och trevligt. Dom sålde massa fina alster dom gjort under terminen. Men kan någonstans inte begripa varför pengarna går till olika insamlingar, när de birde gå till barnens klasskassan? Jaja, min åsikt. 

Hemma igen slängde vi ihop en snabb middag. Jag började frysa som en tok, gick o la mig i ett bad. (Ebbis & Maxvilade/sov) Blev varm i kroppen. När jag torkat mig och klätt på mig, vaknar Ebba. Tar upp henne, gosar och byter blöjan. Lyfter henne i luften, hon kräks över mitt nytvättade hår!!! Det blev fel 2 idag. 

Ziri jävlas genom att hoppa upp i soffan, nej hemma hos oss får inte hundar vara i soffan, den är till för oss människor, ska ta henne i nacken och lyfta ner henne på golvet, slinter med naglarna och tappar henne (jag fick svinont i hjärtat) Robert flippar och säger att jag kastar hunden, sen sparkar han iväg vardagsrumsbordet så glas välter (ned vatten i) och går därifrån. Kvar står jag som ett frågetecken och Noel med tårar i ögonen & ett blött golv för vattnet som åkte ut på hela golvet. (Det här var nummer 3) Självklart får jag städa upp. Och Noel, min lilla virrpanna, börjar städa Max & Ebbas leksaker 💙.. Jag blir nog ganska ordentligt arg. Kallar R för en de ena än de andra. Morrar och halvgapar om vilken idiot han är!!! Nu har jag kanske förskönat mitt utbrott något, men det blev inte så farligt, då tack o lov, min mamma ringde och jag fick beklaga mig till henne och fick annat att tänka på. 

R kom och pussa mig och bad om ursäkt, även Noel fick en ursäkt. Så allt blev bra. Men jag märkte vilken explosion det blev i mig. Först blir jag beskylld för nåt jag inte gjort, sen får jag städa skiten efter honom, går till läkaren fel dag, och mitt hår luktar nu spya istället för nytvättat 😡

Tack din djävulska onsdag!Fuck Off!!

Dessutom Säpos information om att vi nu är på skala/grad 4 i terrorberedskap. Att vi ska röra oss ute med vaksamhet. 

Ja, jävla pissterrorister, jävla onsdag! 

Godnatt 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s