~En snabbis~, ~Familjen~, ~Känslan idag~, ~Varför~

Farsdag,Farsta,farsda?!?!?~

Ja, dom flesta vet att jag inte har någon Pappa att fira idag, då han dog för knappt 1 år sen.. Han fanns inte där gör mig en enda gång under mina 33 år, så även om han levt hade jag inte unnat honom en tanke idag ändå…. Fast iom att jag nu skrev om honom snuvade han åt sig en tanke ändå…. FAAN!! 

Däremot vill jag hylla den ”pappan” som inte är min pappa, men som stort nog, och med stolthet, tagit på sig rollen att vara min pappa. Det är Bobben! Jag älskar honom för alla rätta ord han sagt,stöttning han gett, tillrättavisanden jag fått. Han har utan att ens behöva, varit där för mig! Det är min Pappa Bobben det! 💙

Självklart hjälper jag mina barn att fira sin pappa oxå. Han är en förbannat bra sådan! Lyhörd, rättvis, mesig när det behövs, uppmärksam, noggrann och kärleksfull. Och närvarande! Otroligt viktigt! Jag är glad att han är pappa till våra 4a barn! 

Jag har inte varit i Farsta idag, det bara föll så bra in i rubriken.. Farsdag=Farsta/farsda?!! Hajjar ni?? 

Jag, R, Max, Ebba & Ziri tog en härlig promenad till mälarhöjden idag. Lekte i stora lekparken där.. Max hade jätte roligt. Sen blev det pizza till middag (urk), Farsdag= pappa bestämmer middag! Efter mat åkte vi till kyrkogården och R tände ljus för sin pappa och farfar.  

 Riktigt mörk bild, men där sitter R & Max på knä och tittar på ljuset. Ebba sitter precis bakom i vagnen. 

Fick höra idag att min bror tagit ytterligare en överdos av heroin och överlevt tack vara snabb ambulans. Det här är nog 5-6 ggn han överdoserar. Tanke- En katt har Nio liv?? Hur många har Robin?

Jaha, nähä, får vara bra så. 

Godnatt!

Puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s