~Bara jag~, ~Dagligt~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Fikat, loppis, kärt återseende~

Idag åkte vi över till Bettan & Micke, Evelina & Felicia och hälsa på! Först gick vi på en liten loppis, hittade lite beg kläder till Ebba, sen gick Vi hem till dom & fikade med mockarutor & R’s kladdkaka med karamelliserad mjölk i. Gott. Tror vi var där i nästan 4-5 timmar. Sara & Felicia har inte träffat varandra på nästan 2 år, så dom var ju super blyga och nästan jätte skämmiga. Släppte väl lite på slutet, får se till att träffas oftare 🙂

Hemma sen blev det rester till middag. Baconsås och pasta.

Var så jätte trött på kvällen, och hoppades på att somna tidigt. Men icke sa Nicke, så blev det inte. Kollade på Jurassic Park, länge sen man såg den. Innan såg jag ET!!! Herreguud vilken nostalgi! Blev helt tokrörd och självklart lite våt i ögat när han äntligen fick åks hem. Ebba somnade på min arm under Jurassic park, trodde jag skulle knoppa oxå, men näe då, då blev jag tesugen, sockersugen, kissnödig, peta naglarna osv osv. 

Nu är jag helt paj i huvudet!

Puss puss

2 reaktioner till “Fikat, loppis, kärt återseende~”

 1. Ska erkänna nåt, har inte sett ET.. 😱 Bara kanske 20 minuter av den!

  Ang. Kepler så var playground en utav de bästa böckerna jag läst på länge… Jag ska ta arslet ur vagnen å läsa dom andra åxå!

  Har du läst böckerna om Christopher Silfverbielke??? Dag öhrlund och Dan Butler..
  Dom däremot är dom bästa böckerna jag läst någonsin.. Förbannat vidriga men så jävla välskrivna!!

  Hoppas du får en bra vecka!

  1. Dom böckerna har jag helt missat faktiskt. Ska kollas upp!
   Tror den heter ”Birgittagården” av kepler, den är riktigt bra..
   Hahaha, såg ET idag igen, den gick mitt på dagen och Max ville se den ”roliga gubben” igen. Satt med mamma i luren samtidigt och vi stortjöt av skratt åt ET, lite elakt kanske, men han är älskad av oss ändå ;).
   Tack detsamma tjejen 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s