~Hysteriskt~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~

Helvetes jävla rygg~

Fy FAN vad ont jag har!!! Kan knappt röra min högra sida av låret,ryggen,skuldror. Har så fruktansvärt ont och jag orkar bara inte detta!! Dessutom ligger vi riktigt krisigt till ekonomiskt denna månad. R ligger efter med pengarna från försäkringskassan. Självklart!! Då han inte skickar in papprena som han ska, när han ska! Just nu är jag väldigt retlig, arg och förbryllad!! Jag hatar verkligen att inte ha pengar! Något jag blivit van vid att ha, och då lever vi inte över våra inkomster, utan håller oss inom ramarna, men då hans inkomst helt uteblivit, blir det katastrof!!

Å så ont på det. Blir så fruktansvärt less. 

Sitter nu i bilen och väntar på Sara som R inne och dansar.. 

Äsch….. Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s