~Familjen~, ~Härligt~

Fattar inte~

Jag kan inte sova. Varit såhär i ett par nätter nu! Tar mina propavan i tid, försöker så gott det går att varva ner efter att kidsen somnat.. Men såhamnar jag i säng och det är lögn i helvetes-omöjligt att somna!!! Varför? Propavan kan väl inte sluta fungera? Eller? Ska när jag bloggat klart gå upp och sno en halv imovane av R.. Jag gillar inte immo längre, den ger sån bismak i munnen och så är den beroendeframkallande. Jag vill inte äta sånt då propavan funkat så fantastiskt bra på mig hittills. Nästa söndag ska jag träffa min läkare på psyk och ska då fråga henne om det finns något bättre för mig att ta. 

Idag har vi varit på BUP i s-holmen med Noel. Behövde ett nytt läkarutlåtande för vårdbidragsansökan. Väntar på läkarutlåtandet från Saras läkare, ringde om det för ca 3-4 veckor sen, men inget har kommit ännu :(. Annars gar Noel gått upp 1 kilo i vikt och växt på längden!!! JIPPIE!!!!! Hoppas det håller i sig nu! 

Efter en ganska tidig middag så åkte vi till Svärfar på kyrkogården, tände ljus och önskade honom Grattis på hans dag! Det lyste så vackert med ljus bland gravarna och i minneslunden. Ljus som lyser ännu efter alla helgons dag då alla åkte och tände ljus! Tycker det är så vackert.. En kyrkogård blir mindre skrämmande när det brinner ljus vid varje sten. 

Hemma fikade vi med vaniljbulle. Sen somnade Noel väldigt fort, Max straxt efter, sen Ebba och Sara! Den enda som somnade i sin säng var Noel. Ebba sov innan kl 21 och sover ännu. Så himla skönt! Hon brukar ju vakna efter typ 10-15 minuters sömn och tycka att då har hon sovit klart och ska leka och låta och skratta! Spelar ingen som helst roll att kl kan vara 21.30, nä, hon är riktigt party-pigg och somnar inte om förrens klockan närmar sig 00.00…. Och då R hennes mamma helt färdig!    

 Sen hjälper det heller inte att hon sitter och är sådär sockersötoch det bara glittrar bus & lycka i hennes vackra blå ögon!

Igår gjorde vi grimarser i hennes ansikte, kan låta knäppt, men ingen blev skadad under sessionen😆

  
    
 Som ni ser är hon lika glad efter som innan!

Imorgon måste vi åka o köpa kattsand. Det är slut här hemma och det lilla som finns måste bytas ut! 

Nä, nu måste jag nog tyvärr ta en immo och hoppas kunna lura hit John Blund med ett piller, då han tydligen helt tappat min adress..

Puss och godnatt

En reaktion till “Fattar inte~”

  1. Propavan är väl såna som man kan öka lite utan att det går åt helvete så att säga…
    Jag har 2-3 melatonin + 2 propavan och det är skitbra. I riktigt svåra insomningsfall så tar jag 1 stilnoct som hjälper superbra!!
    Hoppas verkligen att du hittar en lösning!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s