~Familjen~, ~Härligt~, ~Känslan idag~, ~Varför~

Höstlov~

I lördags (24/10) åkte vi ut till landet. Men först på lördagen var vi uppbjudna till svärmor på smörgåstårta, hon fyllde 64 år, och där träffa vi även Kåka, Matte och Becks,Simon & Ellie. Maud överraskade OSS med att bjuda oss alla på resa utomlands i augusti/september för att fira hennes 65 års dag.. Så otroligt roligt!!! Efter kalas och överraskning åkte vi ut till landet & min Mamma följde med. Det var lite kyligt när vi kom ut, men gick förvånansvärt fort att få upp värmen i huset ändå. På söndagen åkte vi ut i skogen. Var sååå taggade på att plocka korgar överfulla med höstkantareller. Men TJI fick vi. Hittade knappt 2-3 dl med svamp. Så besvikna vi blev. 

Försökte igen på måndagen, på andra ställen. Men inte en enda svamp hittades 😩   

    
    
    
    
 Men vi hade det mysigt iaf 🙂

Vi kom hem igår. Fredag!! Och en dusch har nog aldrig känts så jäkla lyxigt!! Tror jag,Sara & Noel typ trängdes in i duschen, stod på kö och bara längtade på vår tur. Alltså vi duschade en & en, men stressade på den som stod före och duschade. Jag fick iof duscha Ebba, och när hon var klar in med Max. 

Idag åkte vi ut till landet i g e n. Men för att hämta min telefon som jag glömde. Den låg ute på GRÄSMATTAN och väntade på mig och frös och kände sig ensam. Katastrofalt utav mig. 

Sen var det tända ljus på gravar & i minneslund

Hos min älskade och mycket saknade Morbror.   
Hos gammel farfar och hans föräldrar.

  
 Blev ingen bild hos Jonne, svärfar, jag följde inte med in i år. Men ska dit på onsdag, då fyller han år. Robert gick in själv och tände ljus. 

Sara skulle ut på Bus eller Godis med två kompisar, och i år ville hon vara docka. Tycker själv jag lyckades ganska bra med sminket. 

  
   
När jag tittar på min äldsta på bild får jag nästan rysningar. Nu är hon iof utspökad, men jag tycker ändå hon är så sjukt vacker. Det tycker alla mammor om sina barn, såklart, men hon ser banne mig inte ut som en 12 åring. Bävar inför hur hon kommer se ut om 3-4 år…

Vi avslutade dagen i traditionell anda, nämligen restaurangbesök. I år blev det Kinamat i västertorp. Gott! 
På bild- Saras mat, kyckling cashewnötter i fågelbo. R & jag tog varsin 4 små rätter

   
    
 Så, en veckas uppdateringar på några minuter. Nu lyssna ljudbok och somna. 

Puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s