~Dagligt~, ~Förundran~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Först, men inte sista~

Har köpt mitt första Mini Rodini plagg till Ebbisen!!! En rosa ljuvlig pico-overall!!    

 Jag är kär!!! Önskar att jag skälv kunde ha den på mig! Den är så fin och mjuk! Köpte den begagnad på Tradera! Super duper nöjd! Ska bli så roligt att imorgon få testa den på Snufflan! 

Jag avskyr att jag ”snöat” in på Mini Rodini! Det är väldigt dyra barnkläder, även om de är väldigt snälla mot miljön, bra material, bra arbetsförhållanden osv, så är det sjukt dyra barnkläder. Därför tänker jag såhär, jag kan köpa vissa barnplagg, helst beg, och använda ihop med ”vanliga” barnkläder. Just nu har jag siktet inställt på att hitta en fin pico jacka till Max. Ebbisen har ocerallen och han får jackan. Sen är jag så förtjust i kläderna med elefanterna! Vill ha rosa leggings och tröja till E och i blått till M. 

Idag var jag och lämna mitt urinprov på psykiatrin. Övervakat urinprov!!!!! Kände mig nästan kriminell när jag satt där o kissa och hon stod på andra sidan om glasrutan och titta på mig.. Men det gick ändå.. Inte lätt, men det gick o självklart negativt. Så nu får jag återigen vänta, vilket inte är min starka sida, till november och då får jag förhoppningsvis det sista ……… Men.. Vad heter det?? Resultat? Svar? Beslut? Öhhh, fick fan hjärnsläpp.. Jag minns inte vad det heter.. 

Puss och hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s