~Bara jag~, ~Dagligt~, ~En snabbis~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Sköna Söndag~

Har varit en skön dag! Jag älskar verkligen hur hösten kommit med lite kyla, löven i alla färger, solen som skiner och värmer lite lätt, men i skuggan är det ordentligt kallt! Vi tog en promenad på dagen, jag,R,Max & Ebba & Ziri. Avslutade ner i Arken Parken med lek för Max. Max och jag klättrade på skeppet, åkte rutschkana och busade. Mamma kom förbi, hon ville bjuda på fika hemma hos oss, så vi gick tillsammans hem till oss sen. 

Mamma & jag och minstingarna satt och skratta och hade trevligt i vardagsrummet. Min sociala man spelade zombie i ungarnas rum. 

Virkade klart mössan till Ebba! Min frivirkade i vitt & grått med en rosa blomma :). Jätte söt blev den, ska fota imorgon!!

När mamma gick hem åkte dammsugaren fram och sen skurmoppen. Jag har varit så himla lat under veckan, inte gjort ett skit i hemmet. Brukar bli extremt nere och deppig innan en mens, och självklart kom den igår 😡😩

Senare på kvällen åkte virknålen fram! Virkade till mig för en gångs skull!! En halsbuff! Riktigt nöjd med resultatet 🙂  

Det är så tråkigt ibland med halsduk tycker jag, det här är som en stor polokrage. Jag virkade i stolpar och halvstolpar. Garn Mitzy (svart) och lavendel blå Järbo split.

MIN BESKRIVNING-

  • Virka 55-60 lm, beroende på hur stor du vill ha den i omkrets. Jag gjorde 58 lm +3 som är första stolpen. 
  • Virka en halvstolpe i varje lm, vänd med 2 lm, som är första halvstolpen i nästa varv. 

Nu kan du välja om du vill virka fram och tillbaka som jag gjort, eller om du redan från början väljer att sluta ihop lm-kjedjor med en sm och sen virka runt runt. 

Jag gjorde ett varv svart med stolpar, 1 varv halvstolpar i svart. Bytte sen till blå, 1 varv stolpar, sen 1 varv halvstolpar. Så höll jag på, och det tog inte mer än 2 timmar sen var den klar 🙂 Har du någon fråga, om nåt är otydligt, fråga gärna då 🙂

OM DU VILL VIRKA MIN HALSBUFF, länka gärna tillbaka till min blogg då, http://www.hannsan.wordpress.com

TACK!!!

Så, det får räcka för nu, måste försöka få lite sömn inatt igen..

Puss Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s