~En snabbis~, ~Familjen~

Underbara man~

Idag på dagen så vilade jag och Ebbis i Saras säng, höll Sara sovande-sällskap, medans hon spelade nåt Zombiespel på Xbox. Robert åkte med Max till Ica Maxi Hallunda och handlade till middagen, beef bourgunion, har ingen aning om hur det stavas, tror ni fattar ändå vilken gryta jag menar.. Det är typ den enda maträtten med rött kött som jag äter. 

Iaf, när han kommer hem har han köpt två vita nystan Järbos Split garn till mig!! Jag blev helt rörd!! Han köpte dom för att han hörde igår när jag virkade, och muttrade, att vita garnet var slut!! Sånt där är så fint gjort!! Så idag har jag nästan färdigställt en mössa till Ebba! 

Noel var på kalas i Farsta idag, på Laserdome, hade haft det väldigt roligt!! 

Jag är nu då trött så ögonen går i kors. 

Puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s