~Dagligt~, ~Härligt~, ~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Virkat~

Det behövs så lite~

För att jag ska må riktigt riktigt bra en dag! Kan inte alls sätta fingret på exakt vad som gjort mig glad just idag…, men förmiddagen var sisådär, men nu på kvällen kom en känsla av eufori över mig. Just exakt i denna stund, känner jag mig lycklig!! Dessa tillfällen kommer mer sällan, eller är det bara jag som är så upptagen av tankar att jag inte märker av vad dom händer runt omkring mig, eller att jag inte ens kan snappa upp en lite lycklig känsla? Jag vet nog knappt själv vad jag menar.. Svårt att få ner det i text, det låter däremot jätte rätt & förståndigt i mitt huvud! Haha, fast å andra sidan är det alldeles för mycket som låter bra i mitt huvud!!!!

Idag var det jag som lämnade Max. Fasade inför det, men det gick bättre än vad jag trodde. Lite ledsen blev han, men inte ett ljud när jag gick utanför grinden. R hade infektion i Solna imorse. Blodprover både i armveck och ryggrad. Får se vad svaret visar om en vecka. Max hade även fotografering på dagis idag, gruppfoto, det gick bra. Sen på em fanns möjlighet till enskild fotografering, men Max tvärvägrade! Istället fotade vi Ebba! Jag ska försöka ta kort på Max själv och framkalla. Jag gar ju ändå en sjysst kamera, så får plocka fram fotografen i mig och se om jag lyckas lura till mig ett foto nångång! 

Sara & Noel har haft sina fotograferingar och de blev så bra, och nu även Ebba! Så bara Max kvar 🙂 Det löser sig!!!

Har virkat massor sista dagarna! En mössa till Ebbisen   

Converse till Ebbisen

Mönstret till converse kommer från Järbo Garn   
 Och nu håller jag på med en filt (igen). Den här ggn i världens enklaste mönster. Nämligen stolpar! Så enkelt, snabbvirkat och snyggt!   

Nu blir ju färgerna så förstärkta utav kameran, den lila är mer lugn i färgen och inte alls så stark som den ser ut. Virkas i Rustas garn, Helen! 

Och nu till någe helt annat. Jag älskar tv-såpan Paradise Hotel. Följer det slaviskt! Men i år, är så jävla less på den lilla pojken Adrian som styr & ställer, ljuger och har sig! Hur kan en så liten pojke ha sån makt? Jo, det måste vara för att han har stor käft! Jag tycker han är hemsk! Och inte alls speciellt attraktiv heller! Alla tjejer faller som furor för honom, ingen verkar bry sig att ”igår” låg han med den, i förrgår den??!! Hoppas dom är sponsrade med kondomer alltså… Annars vet vi att Adrian är pappan till Alla barnen…😂😂😂😂😂

Och sen….. Big Brother… Alltså vad hände? Ja……vad sjutton hände? Finner inga ord, ändå kollar jag.. Men det är en väldigt annorlunda form av människor i år. Det är iof positivt, istället för massa hormonstinna Barbies & Cindy-wannabe’s och Ken-Look-a-like’s… Fast nu är den ena killen tjej, en av tjejorna är misstänkt lik att kunna ha varit kille? En bög, men ingen flata? Bonde och skådespelare… Alltså det är en sjuk blandning. Just nu är det bara så högljutt och stimmigt. Eller hysteriskt skulle jag nog hellre säga.. Får se hur det artar sig..

Nu måste jag snabbt ut på Hay Day sen lyssna saga, sen sova! 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s