~En snabbis~, ~Känslan idag~

Utflykt~

Varit någonstans idag som jag inte alls trodde jag skulle återvända till så lättvindigt. Kanske är det psykiatrin som gör att jag ändå vågar och måste ta mig dit.. Även om det inte kommit igång ännu, så känns det som att jag så jävla gärna vill förändras och våga ta tag i vissa fasor & faktiskt börja leva livet som Johanna! På riktigt! 

Jag och hela familjen åkte till Nynäshamn. Tanken var Dollarstore och sen hem. Men när vi åkte förbi Lidatorp, togjag mod till att vi skulle svänga av och låta barnen få se var jag är uppväxt. Eller var jag bidde i 11 år. Klumpen i magen var stor när vi först passerade Johannes hus och jag sen såg Camillas hus.. Sen där jag bodde.. Det ser väldigt annorlunda ut, men känslan av obehag finns där ändå.. Det vart bara förbi, vända och sen lämna området.. Jag är nog inte fullt redo ännu.. Kommer jag någonsin att bli? Vill jag? Vissa saker borde bara få dö ut i minnet och aldrig väckas till liv igen. Noel, söta naiva Noel, frågade varför jag inte bodde kvar i huset.. Vad skulle jag svara? Vill jag låta dom veta sanningen? Inte nu… Det gjorde ont! Det gör fortfarande så jävla ont att se huset.. Somnade som en stock bara någon timme efter vi kom hem. Tar på psyket att återuppleva gamla minnen..

På kvällen åkte vi förbi mammas jobb. Sara, Noel och Max lekte av sig i friidrottshallen! Ebba var med en stund o träna hon med! 😉

   
    
 Sara o Noel sprang två hela varv runt löparbanan, Max lite drygt ett halvt, det är bra jobbat för en så liten kille. Jag tränade lite mage,axlar och rygg. Ska åka dit å träna när mamma jobbar kväll tänkte jag. Få igång kroppen lite. 

Usch, känner mig helt färdig efter idag! Virkade klar Ebbas andra höstmössa idag:)

   
 Vilken skillnad det blir! Första bilden är med blixt, men ingen av bomilderna visar hur den egentligen ser ut! Den är lila, men riktigt mörk lila, sen är det stark turkos, och väldigt klar orange! 

Puss på er 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s