~Dagligt~, ~Känslan idag~

Jävla fullmåne-helvete~

Det stämmer sjukt bra in på mig, att det är svårt att sova då det är fullmåne! Jag får ingen ro i kroppen!! Blir fan galen! 

Idag blev det en snabbis förbi Rusta och inhandlade 8 nya gråa garn och 2 vita, sen blev det även några polly garn. Dom är ju så billiga 😬 Hittade även färdiga kartonger med garn, förklaringar,virknålar och allt till mössor! Köpte två! Kan vara kul att prova och se hur det kommer se ut :). 

Till middag gjorde jag en fläskfilé gratäng med massor av champinjoner i. Blev väldigt gott! Efter det var det bara ta disken.. Som varje dag.. Vill inte framstå som ett egoistiskt as, men sen R blev sjuk har det varit riktigt tungt. Jag gör verkligen allt här hemma! (Och JA jag vet att han inte FÅR ANSTRÄNGA SIG, men det betyder INTE att jag INTE får klaga… På min egen blogg) Lagar mat, städar, tvättar, plockar, diskar, rastar jycke, byter blöjor, badar/duschar barn, klär av/på barn, hjälpa med skor, trösta, mata, styr upp bråk, är pappa och mamma, hembiträde och domare osv osv. Han berömmer mig och tycker att jag är ”duktig” men sånt vill jag inte ens lyssna på.. Vaddå ”duktig”? För att jag försöker hålla hemmet i någorlunda ordning? Det är en del av jobbet man skriver på för när man har familj och barn. En person utifrån skulle nog få en chock om de såg vårt hem just nu.. Jag tycker det ser ok ut, men det tycker nog inte många andra..

Men jag är trött! Helt totalt utsliten.. Så fort jag satt ner arslet i soffan, då måste jag resa mig för att hämta nåt.. Till ungarna eller Robert. Alltså det funkar, det gör det, men jag känner mig inte speciellt mycket värd som människa. Jag känner mig inte som mig själv.. Inte så konstigt kanske att jag sökte mig till Bocken häromdagen. Jag behövde verkligen en paus.. Lite Johanna-tid… Men det var vid sämsta möjliga tillfälle det skedde. Men det är tur att man lär sig av sina misstag, annars skulle man ju aldrig lära sig någonting.  

Fick iaf tid för mig själv att virka ikväll. Ebba somnade tidigt, även Max.. Sen gick Sara in o la sig vid 22.30 nånting & då följde Noel med. Så jag fick tid att virka lite mer på min cocoon. Nu mäter den 84 cm. Ska upp till 110 ca. Kollade samtidigt på ”The woman in black”,skräckfilmen med Harry Potter-skådisen som huvudroll. Vet inte vad det är med den filmen men den äcklar mig lite grann. Den är så intensiv med spöken och äckliga ansikten/handavtryck osv. Händer så mycket som är väldigt oväntat. Jag har ändå sett den 3-4 gånger nu, ändå kan jag hoppa till fortfarande. 

Annars, ingenting. Stod och hängde tvätt på balkongen vid 00.30 ca, då mutt-tonåringen på 4:de våningen slänger ut glas från fönstret vid 2 tillfällen. Så jävla irriterande. Hon är lite störd den tjejen…

Imorgon hoppas jag på många fynd på Lions i Nykvarn! Inget jag direkt söker, men lite barnkläder, böcker, film, lampor kanske kan hittas 🙂 Får se!

Ha det bra så länge! En kiss och sen hoppas på några timmar sömn inatt. 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s