~Dagligt~, ~Känslan idag~

Andas in, andas ut~

Blev en tur till Nykvarn idag! Det var den årliga Lions Loppisen och det går ju bara inte att missa. Det var mycket folk som vanligt, och svårt att komma fram till borden som alltid, men hittade ändå lite kläder till Ebba, Noel o Max, lampor som ser ut som ljus, ett handrivjärn (matlagning) ett aktivitetsgym till Ebba & en gåstol! Allt som allt knappt 200 kronor!! Det är riktigt bra tycker jag 🙂

Om du vill bli poppis, ta med mig på loppis, alla har sin grej och Jag är en Loppis-tjej”

Aldrig hört den? Googla eller You tube’a  på ”Vera Loppis är min grej” så får ni höra en störtskön låt! Sara hade med sig kompisen Josefine oxå.. Vi kunde inte gå så länge, knappt en timme blev det eftersom R fortfarande blir så himla andfådd av minsta ansträngning. Efteråt åkte vi till Burger King och käka sen lunch/tidig middag. Men fy vad Burger King i Nykvarn är äckligt. Smutsigt, inte påfyllt med ketchup, soppåsarna överfulla, och stressad personal. Och kalla burgare. Det som ligger i Järna är så mycket bättre

När jag körde idag la jag märke till att omgivningen runt motorvägen visar tydliga spår av höst! Det gillar jag! Älskar hösten, färgerna på träden och solens sken som blir allt kyligare

Den här hösten ska bli annorlunda! Den kommer bli svår. Jobbig psykiskt men det har jag inte råd att oroa mig för. En vän skrev till mig att ”jag har en jävlaranamma i mig” och kommer klara det här, eftersom jag själv ser problemet. Behöver bara hjälp med vilka verktyg jag behöver för att kunna fixa mig.. Jag kommer klara det här.. Nu vet jag att det är dags.. En förändring kommer ske.. Its time to be me again

Nog om det, ska försöka lägga upp lite bilder idag igen, och hoppas nu WordPress fixat sitt problem med uppladdningen. 

NÄMEN!!! Det gick ju! TACK WordPress!!

   
Smarre o Ebba morgonpussas i sängen ⤴️

Ebbas sjukt söta nylle med grimarser på morgonkvisten ⤵️

  

Nya aktivitetsleksaken från Lions⤵️

 
ÅÅHH vad roligt att det går att få in bilder igen! Löjligt glad blev jag!! 

Då kan jag återigen visa hur det går för min cocoon. Har kommit en bra bit nu, men ska ha den ännu större. Jag vill ha en låååång cocoon som värmer gott på hösten. 

 Början ⤵️  
Efter 26 varv⤵️

  31 varv senare. Har kommit ännu längre idag, tror det är 34-35 varv jag gjort nu. ⤵️ 
Eftersom jag säkert är klar med den helt inom 2 veckor, så har jag funderat på vad nästa projekt ska bli.. Är sugen på att göra en stor mysig filt i mormorsränder till soffan. Samtidigt vill jag göra något betydligt enklare. Kanske tofflor? Mysigt att ha inomhus efter kalla dagar utomhus.. Får se, vill helst inte påbörja ett projekt innan ett annat är klart.. Blir så många ufon liggandes annars. 

Har en liten fundering, egentligen borde jag inte dela den här, men eftersom jag valt bort att prata i telefon, så måste jag ändå ventilera! Tycker det är konstigt att man kan göra spontana saker när det gäller vilka personer det görs för, men inte dom gamla mossiga polarna som funnits där hur länge som helst, som kanske verkligen skulle behöva ett spontan besök?!? Tycker det är lustigt… Känns som om jag bett flera ggr om att träffas, men det måste planeras, och inget händer. Men när somliga andra bjuder in, då går det hur bra som helst.. Det gör lite ont i hjärtat. Inte så att jag inte är glad för dennes skull, tycker bara det är så konstigt… Så, nu är jag klar.. Nu kan jag släppa den tanken inatt..

Som vanligt vill inte sömnen komma till mig.. Varför Jooooohn Blund?? Vaaaarfööööör???? Jag behöver verkligen min sömn. Är ju så trött konstant och vila på dagarna kan jag inte. Det hinns inte med.. 

Äsch, nu skiter jag i det här!

Puss 💋

3 reaktioner till “Andas in, andas ut~”

 1. Tänkte lämna ett litet aVtryck när jag ändå är här å läser!

  Jag missade den totalt!! Men d verkar som d va liite för mkt folk för min smak..
  Det brukar ju vara en i gnesta åxå, tror att d e en ggn under hösten å en under våren om jag inte minns helt fel!

  D

 2. Hoppsan, råkade trycka på skicka!

  D e ju skit bra å starkt att du bara har tagit tag i allt..
  Hoppas verkligen att allt blir bra! Självklart kommer d bli tufft men d e ju skitbra att ha bloggen att ventilera med då å människor runt omkring.

  Hoppas att allt går så smidigt som det kan gå för dig.

  / Lisa

  1. Tack Lisa, vad snäll du är! Det måste bli bättre och jag kommer få kämpa :).
   Jaha, brukar Lions vara i Gnesta? Det har jag helt missat. Måste gå på den nästa gång :).
   Tack för omtanken, jag brukar läsa din blogg oxå :).
   Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s