~Dagligt~, ~En snabbis~

Äntligen fredag~

Ja, nu är det ju fredag! En nykter fredag!!

 Får se om vi eventuellt tar oss ut till landet, det beror helt på Robert. Om han orkar och vill. Jag är inte så sugen på det, men det är ju inte bara upp till mig vad vi ska hitt’ på!!  Kan ju inte vara så roligt för honom att bara sitta där ute på landet å glo. Här hemma har vi åtminstone många kanaler på teven han kan zappa emellan. Han är iaf mycket bättre. Andas lättare och ser piggare ut. Äter varje dag och dricker mängder med bubbelvatten. 

Lite lustigt nu ikväll, vi satt och kolla på Bourne Legacy på teve, alla barnen sov. Helt plötsligt dyker Noel upp i dörrhålet ut till köket. Står där och bara stirrar på mig.. Sen säger han lite irriterat ”Var är dörren?” Jag frågar ”Va? Vilken dörr?” Får till svar ”Men vet du inte hur dörren ser ut?!” ”Okej,den är framför dig…”

Han känner då lite nonchalant på grinden, suckar, vänder sig om och går mot hallen, för att sen störta ut i vardagsrummet och nästan krocka med R.. R vänder Noel och börjar gå mot sovrummet. Där fintar Noel R och kryper ner i Saras säng.. Hahahaha!!! Skulle vilja veta hur Sara tänkt när hon vaknar imorgon bitti och har sin lillebror tätt intill 😂😂 Lite rolig är han vår lille sleepwalker

Jag har virkat på med min cocoon idag med. Blev så förbannad när jag satt och virkade med det gråa garnet, och märker att det är nästan slut mitt i ett varv. Letar i mina garnpåsar och har då köpt för lite grått!!!!!! Måste iväg till Rusta imorrn för mera ljusgrå Helen-garn!!! Så sur blev jag, att jag la undan virkningen. Blev bara 2 varv nu ikväll.. Illa!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Dammsugit hemma, plockat upp disken, lagat mat, rastat Ziri, bytt 6 bajsblöjor, 3 på  Ebba o lika många på Maxen! Skit-ungar!😋

Iof så är det Lions i helgen och det vill jag väldigt gärna gå på!! Där kan man ju verkligen fynda! Himla kul är det! Men, vi får se! 

Nu klipper ögonen igen!

Puss o godnatt💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s