~Helt Galet~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~, ~Tråkigheter~

Depp-inlägg (Inget uppmuntrande alls att läsa)~

Nu börjar övertiden gå åt på min kropp. Inte bara fysiskt utan även psykiskt.. Mitt humör är totalt kört i botten, mitt tålamod är slut, jag är så sjukt rastlös och börjar känna mig ledsen. Ja, jag har gått över tiden förut men bara för det så betyder det inte att man tycker det blir enklare med väntan bara för det.. Det blir nästan bara värre.. Oron för om barnet mår bra, att fostervattensmängden är okej, att moderkakan fortfarande fungerar som den ska och ger barnet all näring den behöver.. Samtidigt sitter minnet av igångsättningen med Sara kvar, hur groteskt det kändes och en kropp som motarbetade värkarna och droppet och alltihopa.. Hört att det är annorlunda nu (det var ändå 12 år sen jag fick Sara) att kroppen ”vet” vad den ska göra osv.. Men har man haft en dålig erfarenhet så sitter ju det kvar.. Vi får väl se, om jag blir ”omvänd” efter en igångsättning till, det vet jag efter torsdag hur det blir.. 

Inatt kunde jag dock klocka förvärkar/sammandragningar”.. Det höll på som sjutton mellan typ 23-03.. 5-8 minuter emellan och satt i ca 60 sec.. Jag trodde 4an skulle komma ut!! Men Nähä, somnade tillslut och vaknade idag utan minsta känning.. Blev ännu nedstämdare av det och ledsnare.. 

Varför får vissa tidigare och andra går över?? Vad är det som gör att det blir så? Jag menar, att barn föds på dagen för bf är ju väldigt ovanligt! Knappt 5% av barn föds på Bf! Men som jag, gick över 18 dagar med första barnet! Andra barnet höll tiden, tredje barnet gick jag över 8 dagar, och fjärde barnet är snart inne på SJÄTTE dygnet på övertid! Varför har jag inte gått över med ALLA barnen? Hur kommer det sig att Noel kom som han var planerad? Det är konstigt det där.. Svägerskan fick sitt tredje barn 3 veckor tidigt.. Och andra barnet 5 dagar tidigt, första barnet (om jag inte minns fel) gick hon över ca 1 vecka med.. Hur skumt är inte det? Hennes blir tidigare och tidigare… 

Jag ska nog fan ta tag i min dröm och sätta mig i skolbänken under/efter den här föräldraledigheten och utbilda mig till Barnmorska! Jag är ju så otroligt intresserad av det yrket, inom alla olika kategorier, och jag tror det kommer passa mig. 

Nu sparkar den lill• aktivt i magen, men jag gläds inte åt det.. Blir knappt ett leende.. Min kropp är trött, hjärnan utarbetat och både tom & full.. Jag vill verkligen träffa vårt barn nu.. 

Brist på annat att göra, har lite uppdateringar till namnlistan

  • Viggo                      
  • Jack
  • Måns
  • Sigge
  • Fille

  • Pauline
  • Aliss
  • Maja
  • Sally
  • Sofi

Det har kommit till, ändrats och gjorts om.. Nu förespråkar inte jag att namnge innan födseln, utan vill gärna se & lukta och känna efter vilket namn som passar bebisen.. Men eftersom den här är så seeeeg och tråkig av sig är det just nu en SEGA-SAGA eller LAT-OLLE  där inne!

Usch och fy vad jag verkligen avskyr övertid.. 

Den här veckan är det dessutom vecka 6 i lägenhetsbytet!! Så i både teori & praktik ska vi denna vecka få svar om bytet!! L’s värd sa 3-6 veckor, vår värd sa 8 veckor, men då det helt plötsligt rassla till hos vår värd och de för redan 2 veckor sen gav oss besked om att L är godkänd, så väntar vi nu bara på svar om att vi ska bli godkända av L’s hyresvärd!! Så, den här veckan ska vi få veta!!!!! P U N K T ! 

Men inte ens det ser jag fram emot just nu… Helt sjukt, jag har verkligen hamnat i ett riktigt depp-mode.. Nu känns allt bara skit och pannkaka, allt är stressigt, fast tiden står helt JÄVLA still..

Bläääääääää & bajs….

  

2 reaktioner till “Depp-inlägg (Inget uppmuntrande alls att läsa)~”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s