~Förståelse~, ~Känslan idag~

Hoppas hoppas hoppas~

Kanske blir det 23/3-15 som är bebisens födelsedag! Har haft några riktiga förvärkar här under kvällen.. Vill bara att de ska komma som en rytm, så jag verkligen vet att det startat! Inget vatten eller slempropp har visat sig, och då blir det så mycket svårare tycker jag.. Att avgöra om det är på G eller om det är, som jag tror nu, förvärkar.. Nu lugger jag i sängen. Har sovit dåligt inatt, och inte tagit mig tid att vila något idag, så är det så att det startar ordentligt under natten så skadar det inte om jag kan få några timmars sömn åtminstone! Men men, vi avvaktar med att ringa till de berörda tills jag verkligen VET! 

Måste få skryta lite oxå om våra tre helt otroliga barn! Dom kom in med FRUKOST PÅ SÄNGEN till mig och R idag!!! Så himla underbara!!!!

   

  

Mammas fina Älsklingar💙💜💙 

Idag var vi och bytte ut patronerna till vår Sodastreamer och sen in en snabbis på skopunkten, Sara skulle byta sina gympadojor mot ett par hela, skosnöret var helt paj på det par vi köpte. Och R böt till en storlek större. Sen åkte vi faktiskt till Mc Donalds i Lindvreten och åt en sen lunch! För en gångs skull var det riktigt gott tyckte jag.. 

På kvällen åt vi (jag) bananasplit!!! Dom andra åt med allt utom banan, så gott så! R hade på förmiddagen gjort egna maränger och dom var sådär härligt sega i mitten!! Yummie!!

Har haft tvättstugan från typ 16.. Så jäkla skönt att få allt rent! 

Nä, nu ska jag försöka läsa och ta mig igenom sammandragningarna så får vi se vad som händer! Ingen panik ännu!!!

Eftersom jag är så pinsam av mig, måste jag bara dela med mig av ett litet ögonblick av en FaceTime konversation jag hade på fm..

 

HahahaHAHA!!!!!

Ha det gott! 

Puss & kram  

En reaktion till “Hoppas hoppas hoppas~”

  1. 😂😂😂 Bilden är ju klockren. Hahaha. Åååå va mysigt med frukost på sängen, önskar att våra troll oxå kunde göra så. Men som vi alla vet, klarar de inte att göra sin egen frukost 😂.
    Ja, ja, ja, bäbis titta ut idag. Den 23/3-15 blir en jätte bra dag att få som sin födelsedag.
    Hoppas hoppas. Jag är här hemma och väntar. Har avbokat Psyk idag för Ellie har feber fortfarande så jag orkar inte åka dit och sitta med en gnällig liten tjej.
    Puss och kram älskar dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s