~Känslan idag~

Vet ni??~

Just nu är jag livsfarlig!! Mm, så är det!! Skulle behöva en sån där t-shirt som fanns på 90-talet med Kalle & Hobbe på där texten var ”idag är jag farlig”… Fast på min skulle det stå ”Livsfarlig 24/7”… Eller ”Labil gravid kvinna på övertid”

Jag är så jävla less på den här graviditeten nu så ni anar inte… Helst vill jag bara sätta mig ner och gråta.. Eller släppa jordens jäkla brakskit och hoppas på att kulan försvinner.. Tror inte det är någon bebis där inne.. Tror det är bluff.. 

Självklart ringde L idag oxå. Nu börjar hans värd, i mina ögon, helt fitta ur! Jag brukar aldrig använda F-ordet men den här kvinnan förtjänar det.. Som jag skrev igår, så är det v 6 i bytet nu.. Idag ringer hon till L och menar på att hon vill renovera lägenheten och det blir svårt med en familj på 6 personer boende där!!! Och kommer med förslag om att ”erbjuda L” en trea i huset istället. Men nu ligger 3orna på 10000:- i månaden i det där huset & det vill inte L betala. Då kan han lika gärna bo kvar i sin 5a för samma peng. Och jag blir så jävla galen, vansinnig, ledsen och upprörd och mentalt slut!!!!! Herregud, vill hon pront renovera kök, badrum och golv i lägenheten, så visst fan kan hon göra det!! Dom kan få tillgång till lägenheten i 10 veckor i sommar, vi kan flytta ut på landet under tiden.. L sa oxå att hon sagt att det finns inga andra problem till att ett byte inte skulle kunna bli av = R och jag är alltså godkända som hyresgäster, men den här giriga KOSSAN vill renovera till ”standard” och då kunna höja hyran till 14000:-. Skulle det nu helt plötsligt dyka upp en 3a i det huset, så sa L själv att vi kan alltid ta det till Hyresnämnden och få igenom ett byte ändå.. Känns bara så tråkigt att behöva börja en inflyttning med att tjaffsa med sin hyresvärd. Just nu är ingen bra tid att börja tjaffsa med mig.. Jag är fan labil… 

Jag kan till o med bli sur över att någon i familjen pruttar!!!!! Har hävt ur mig saker som ”varför ska Du få släppa på trycket, när jag inte får” eller ”nu får ni knipa tills bebis är ute så kan ni få känna på hur det känns att inte få ut det man vill”… Förstår ni??? Jag är störd!!! Riktigt störd…

Jag förstår nu varför så många drabbas av förlossningsdeppression! Speciellt om man går över tiden.. 

Mamma ska åka på kryssning/konferans med sitt jobb imorgon, så R la en beställning på öl, vodka, cigg och jag godis till barnen!! Hoppas hon hittar något roligt godis, sånt där lite annorlunda.. Haha, kom på nu, bara för att mamma åker iväg så startar väl förlossningen imorgon… Hahaha…. Yeah right… In my dreams…

Det blev inget speciellt roligt inlägg den här gången heller, men vad sjutton ska man skriva om när livet känns väldigt svart..??

Jo, pga tidsbrist, noll planering, ingen ork osv så bestämde vi oss för att äta snabbmat idag.. Blev Max till middag! Riktigt god burgare :).. Och till efterrätt en härlig och underbar Lyxshake jordgubb!!! Farligt god är den, det går inte att komma ifrån.. Sen cruisade vi lite i Glömsta, kollade på alla hus och radhus det kommit upp.. Husen är som packade på varandra.. Shit så de bygger där.. Kände knappt igen mig om jag ska vara ärlig.. 

Så…… Ha det bra…

Pus………….t

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s