~Familjen~, ~Härligt~, ~Hysteriskt~

Vilka dagar~

I fredag blev jag helt överraskad av mamma, Cina, Tania, Tessa, Sara & Linda.. Jag hade fått höra att vi skulle ut o käka, jag, Sara, Linda & mamma, på Kinamuren. Som att fira mig & Sara gemensamt.

När jag kommer ner på gården och ska möt upp ”Bolten” vi skulle åka med så står där en Limousine! Ut ur den kommer Mamma, Tessa, Cina & Tania.. Sjungandes, skrålandes och jag började gråta!! Av glädje! Vi åkte runt i Limon ett tag, festade med bubbel och musik, innan vi kom fram till Odengatan. Där åt vi god mat och drack vin!! Sen åkte vi hem till mamma för att avsluta med ost & kex.. Helt plötsligt får jag en ögonbindel på mig och en vältränad polis i knäet!! En manlig strippa!! Så sjukt jävla roligt, jag skrattade så jag nästan kissa på mig.. Dog lite inombords av både ”skam” och ”pinsamhet”, men jäklar vad jag skrattade.. Det var en upplevelse vill jag lova.. Men räcker med en gång!

Stort varmt och hjärtligt tack för alla fantastiska skratt, den nakna mannen, god mat, all kärlek och glädje, för att Ni var där! Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s