~Bara jag~, ~Härligt~

EM är kul~

Fotboll ÄR kul!! Jag som var helt tokig i att gå på matcher när jag var yngre. Missade inte en enda Djurgårdsmatch.. Nu har det fått väljas bort när jag fått barn och speciellt när jag har många barn!

Men ett intresse för fotboll finns! Och nu är det är EM är det så himla kul att glo på matcher! Igår var himla skoj. Redan 2 min in i matchen gör Forsberg 1-0 till Sverige! Fotboll när det är som bäst!

Imorse hade N u-prov på Mini Maria.. Gick hur bra som helst. Klar på bara 2 minuter. Efter det plockade vi upp S & M och åkte till City Gross och handla till Midsommar.

Det kommer bli en annorlunda midsommar, senaste 20 åren har vi varit på landet. Barnen är uppväxta med Midsommar på landet med femkamp och dans runt stången, fiskedamm och bad. I år blir det inte så.

Jag ska göra mitt bästa för att ändå skapa en härlig och rolig midsommar. Men fokus kommer bli på ”mysigt”.. Det blir nya traditioner med nya ansikten och vänner, annorlunda mat och en annan plats. Men det kommer bli bra! Hoppas att regnet kan hålla sig borta ibland så vi kan lyckas få till lite kubb-spel eller boule. Men det kommer bli superduper roligt. Allt blir så som man själv vill och med rätt inställning så blir det toppen!

I eftermiddag ska jag med N till bup, sen hämta barnen, packa o upp till Gösta..

Så, GLAD MIDSOMMAR till er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s