~Bara jag~

Hemligheter~

Är livets lilla roliga överraskningar.. Eller?

Annars är livet jäklar i mig inte så skoj just nu.. Det är så mycket som händer, så mycket med N, så mycket i mitt egna huvud. Jag mår verkligen inte bra. Jag är enormt hävla slut som människa. Jag fasar inför piiiiip dagen, och är rädd att känna som jag alltid känner. Den här jobbiga ensamheten, misslyckandet, ovärdighet.. Känslan som sattes i mig redan som barn och som jag själv har så svårt för att få bort. Även om jag innerst inne vet att det ska inte vara så, jag ska inte känna så. Jag vet ”bättre” liksom. Men ändå.. Bläääää!

”Pappin” är sjuk.. Och det skrämmer slag på mig, kan knappt undra hur det känns för älskade T. Känns så lustigt att han ringde i torsdags o vi hade ett så mysigt samtal.. Hoppas det bara är tillfälligheter och inget annat..

Nu ska jag dra mig ett bloss innan jag ska ta min sovis..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s