~Bara jag~

Synd att klaga~

När vi äntligen har helt vansinnig sommarvärme, men ibland är det verkligen kvävande varmt. Speciellt när det knappt blåser ute.. Men jag har varit ”duktig” den här veckan och varit ute en hel del och tagit tillvara på vädret & solen. Idag hängde jag med till min brorsons träningsmatch mot Brommapojkarna. En hel dag utomhus. På vägen stannade vi vid ett bad i Ängby, så T och L badade. Riktigt härlig badplats faktiskt. Imorgon ska jag hjälpa en granne här på ”Gösta” med skjuts & sen har jag Prima. Träffa min läkare o kolla blodtryck.

Jag hoppas ändå det fina vädret håller i sig och att jag kan ta mig iväg med mina barn i veckan till någon badplats.. Kanske få till en picknick.

Vill ändå ta till vara på vädret och sommaren i största möjliga mån.

Njut! Glöm inte bort vätskebalansen, drick massor av vatten och Resorb!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s