~Bara jag~

Mini-semester~

Nu bör jag inte vara glad, men helt ärligt så är jag det, då jag har 7 dagar som bara Johanna och egentligen inget större ansvar. Jag har mig själv & bokade tider hos läkare o kurator, föräldraråd osv, men annars kommer jag få sova hela natten, inte gå och ha huvudansvaret för strulputtar, inte ansvara för matlagning eller kattlåda, rastning av vovve, hinna med Ica innan det stänger. Jag kan ligga i min säng & ”pilla navel”, jag kan duscha länge.. Bajsa hur länge jag vill (dock tar det knappt 3 minuter, men ändå) och jag kan andas. Vill jag gå ut o sola och bara ta med en filt o en flaska vatten så kan jag göra det! Så JA, jag njuter! Jag tycker det är skönt med ett litet andrum efter att ha haft mina fina kids i en vecka. Vem kunde tro det för 7 månader sen??? -Inte jag…

Då låg jag i fosterställning o grät av sorg o saknad.. Missförstå mig rätt, jag SAKNAR mina barn varje jäkla sekund, men har med månaderna lärt mig uppskatta MIG SJÄLV. och egentiden för att bygga upp mig själv. Många försöker att trycka ner mig, många ger mig dåligt samvete, men ärligt, jag gör inga Fel.. Jag tar hand om barnen, jag tar hand om vårt gemensamma hem, jag unnar mig själv ingenting, förutom att jobba med mig själv o jobba upp min hälsa o att må bättre. Jag gör alltid mitt bästa, blir det fel så blir det så & då lär jag av det, blir det är rätt så blir det mega BRA!!

Nu har jag precis tagit en lång dusch. Rakat ben o armhålor, tvättat ansiktet ordentligt. Känner mig så ren och luktar gott. G har varit på strålning så jag försöker bara ta det här chill här o respektera hans vila. Fixat lite i ”mitt” rum här hos mamma, fått in byrån in i mitt rum, som mamma bad mig om.. Eller har tjatat om att jag ska göra. M kom förbi. Vi låg i min säng o pratade lite. Nu är det snart dags för mig att gå o lägga mig o vila lite. Jag är så trött efter den här veckan då en viss unge tycker att 04, 02, 01 är en perfekt tid att komma hem. Speciellt kul när jag gick o la mig vid typ 22… Hela natten sabbad med sömn.

Så, tjolahopp, på er & ta hand om varandra. Jag ska ta hand om mig 🙏🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s